Την προσφορά Συμβουλίου Ευημερίας Ασθενών ΓΝ Λεμεσού εξήρε η Υφ. Ναυτιλίας

Το Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του Νοσοκομείου Λεμεσού, είναι ένας από τους ηρωικούς πυλώνες της φροντίδας των ασθενών του νοσοκομείου, ανέφερε το πρωί της Τετάρτης η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη, προσθέτοντας ότι η προσφορά του Συμβουλίου είναι πολυδιάστατη και ανεκτίμητη.

Η κ. Χατζημανώλη τέλεσε, στο ισόγειο του Νοσοκομείου Λεμεσού, τα αποκαλυπτήρια τιμητικής πλάκας προς το Συμβούλιο, το οποίο απεικονίζει τον Ιπποκράτη, ένα έργο του γλύπτη Φίλιππου Γιαπάνη.

Στον χαιρετισμό

της, η Υφυπουργός ανέφερε πως «η σπουδαία αυτή ομάδα κυριών, δεν ασχολείται απλά με τις ανάγκες των ασθενών του νοσοκομείου, που αφορούν την υγεία και την ιατρική φροντίδα, αλλά προσφέρει την αγάπη, τη συμπαράσταση και την ανθρωπιά, που είναι τόσο αναγκαίες σε μια δύσκολη στιγμή».

«Το Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του νοσοκομείου Λεμεσού είναι ένας από τους ηρωικούς πυλώνες της φροντίδας των ασθενών του νοσοκομείου, που μεριμνεί για την ευημερία τους, τόσο κατά τη νοσηλεία όσο και αφού λάβουν εξιτήριο», είπε και πρόσθεσε πως τα μέλη του Συμβουλίου «μέσα από τον εθελοντισμό τους, προσφέρουν την καρδιά τους, το χρόνο και την εμπειρία τους, για να υποστηρίξουν ασθενείς και οικογένειες με κάθε δυνατό τρόπο».

Λέγοντας ότι η προσφορά του Συμβουλίου είναι πολυδιάστατη και ανεκτίμητη, η Μαρίνα Χατζημανώλη υπογράμμισε πως ο εθελοντισμός δεν είναι μια απλή κίνηση φιλανθρωπίας, αλλά μια κίνηση, η οποία διαμορφώνει τη νοοτροπία της κοινωνίας και τους πολίτες του αύριο.

Ποσό που ανέρχεται στο 0,5 εκ. ευρώ έχει μέχρι σήμερα συνεισφέρει το Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του νοσοκομείου Λεμεσού, ανέφερε εξάλλου η Πρόεδρος του, Έλις Ιερόπουλου, υποδεικνύοντας ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνει εισφορά 30 χιλιάδων ευρώ, για τη δημιουργία μικρού χειρουργείου, προς άμεση εξυπηρέτηση ασθενών και ελάττωση της λίστας αναμονής.

Σημείωσε, μεταξύ άλλων, ότι το Συμβούλιο καλείται πολλές φορές να αναπληρώσει τα κενά στις αδυναμίες των κρατικών υπηρεσιών, είτε με την αγορά ιατρικού ή άλλου εξοπλισμού, που μπορεί να συμβάλει στην καλύτερη νοσηλεία και ευημερία των ασθενών.

«Παράλληλα, η προσφορά του Συμβουλίου είναι πολύπλευρη, γιατί δεν προσφέρει μόνο χρήματα, αλλά κυρίως την έμπρακτη αγάπη σε ασθενείς που την έχουν ανάγκη», συμπλήρωσε.

Το έργο και την προσφορά του Συμβουλίου εξήρε ο εκτελεστικός διευθυντής του ΟΚΥπΥ Περιφέρειας Λεμεσού – Πάφου, Χρίστος Νικολάου, ευχαριστώντας το για τη συνεργασία και τη συμβολή του στα 40 χρόνια ύπαρξης του.

Διαβάστε επίσης: Στη Βουλή τα Cyprus Confidential: Τα ρεζιλίκια, οι τάτσες κι οι ευθύνες

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα