Τις προκλήσεις του Υφ. Ναυτιλίας συζήτησαν Υφυπουργός - Πρόεδρος ΔΗΣΥ

Τις πολλαπλές προκλήσεις που έχει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας συζήτησαν, μεταξύ άλλων, την Τετάρτη η Υφυπουργός Ναυτιλίας, Μαρίνα Χατζημανώλη και η Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αννίτα Δημητρίου, σε συνάντηση που είχαν στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Στην συνάντηση συμμετείχαν επίσης ο Αναπληρωτής Πρόεδρος ΔΗΣΥ, Ευθύμιος Δίπλαρος, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος, Νίκος Τορναρίτης, και η Εκτελεστική Διευθύντρια, Νατάσα Πηλείδου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΗΣΥ, στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε το έργο του Υφυπουργείου Ναυτιλίας

και ευρύτερα οι νέες προοπτικές που διανοίγονται σε συνδυασμό με το έργο που υλοποιήθηκε από την προηγούμενη διακυβέρνηση και έχει ως αποτέλεσμα σήμερα η Κύπρος να θεωρείται εκ των πρωταγωνιστών στον τομέα διεθνώς.

Προστίθεται ότι η κ. Δημητρίου αναφέρθηκε επίσης και στις πολλαπλές προκλήσεις που έχει το Υφυπουργείο Ναυτιλίας ενώπιόν του και τις οποίες πρέπει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά, υπογραμμίζοντας ότι ως εκ τούτου είναι εκ των ουκ άνευ η συνεργασία και η ενημέρωση γύρω από τις δράσεις του Υφυπουργείου ώστε να καταστεί ευκολότερη και συλλογική η αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτών.

Σημειώνεται ότι η κ. Δημητρίου υποδεχόμενη την Υφυπουργό κ. Χατζημανώλη περιέγραψε, μεταξύ άλλων, τον τομέα της ναυτιλίας ως ένα διαρκές στοίχημα για την Κύπρο εφόσον καταφέραμε, όπως ανέφερε, «να ενδυναμώσουμε και να ισχυροποιήσουμε τον τομέα, γεγονός που μας οδήγησε στο να είμαστε μια εκ των κορυφαίων χωρών».

Keywords
Τυχαία Θέματα