Τμήμα Δημοσίων Έργων: Εκτέλεση εργασιών σε Λάρνακα και Λεμεσό

Ανακοίνωση εξέδωσε το Τμήμα Δημοσίων Έργων για εκτέλεση εργασιών στις Επαρχίες Λεμεσού και Λάρνακας.

Εργασίες κλαδέματος και καθαριότητας των πλαϊνών και κεντρικών νησίδων στις Λεωφόρους Α. Στυλιανού και  Αλεξάνδρου Παναγούλη στη Λάρνακα

Την περίοδο 27/11/2023 - 6/12/2023, μεταξύ των ωρών 07:30 – 17:00 καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου, θα γίνονται εργασίες κλαδέματος και καθαριότητας των πλαϊνών και κεντρικών νησίδων, στις Λεωφόρους Α. Στυλιανού και  Αλεξάνδρου Παναγούλη στη Λάρνακα από συνεργείο/ ιδιώτη και τον Δήμο Λειβαδιών.

Κατά

τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στη Λεωφόρο Α. Στυλιανού από τον κυκλικό κόμβο Λεωφόρο Αμμοχώστου (American University) μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λειβαδιών και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής μέχρι την εκκλησία Αγ. Σάββα, θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και από τις δύο κατευθύνσεις και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Εργασίες τοπιοτέχνησης / φύτευσης της κεντρικής νησίδας, κυκλικών κόμβων και λωρίδων πρασίνου εκατέρωθεν του δρόμου που συνδέει τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Πάφου με το Νέο Λιμάνι Λεμεσού

Οι εργασίες τοπιοτέχνησης / φύτευσης της κεντρικής νησίδας, κυκλικών κόμβων και λωρίδων πρασίνου εκατέρωθεν του δρόμου που συνδέει τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού Πάφου με το Νέο Λιμάνι Λεμεσού (Κάθετος Δρόμος) συνεχίζονται κανονικά.

Tην περίοδο 27/11/2023 - 22/12/2023, συμπεριλαμβανομένων και των Σαββατοκύριακων και από την Τετάρτη 27/12/2023 μέχρι και το Σάββατο 30/12/2023, μεταξύ των ωρών 06:00 και 17:00,θα εκτελούνται εργασίες, κατά τη διάρκεια των οποίων, θα κλείνει ανά πάσα στιγμή η μια λωρίδα κυκλοφορίας σε κάθε κατεύθυνση σε μήκος 200 - 250 μέτρων και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας. Επίσης, θα κλείνει μέρος του ποδηλατοδρόμου σε μήκος 300μ. περίπου και η διακίνηση θα γίνεται στο πεζοδρόμιο με κοινή χρήση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που πιθανόν να προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση, υπομονή και συμμόρφωση με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα