Το Beonix Music Festival παρουσιάζει το τελικό lineup

Καθώς πλησιάζουν οι μέρες του  BEONIX Music Festival, έχουμε ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις απ’ τις προετοιμασίες που πραγματοποιούνται. Το φανταστικό αυτό φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, που θα πραγματοποιηθεί στην Κύπρο από τις 22 έως τις 24 Σεπτεμβρίου στην περιοχή ΕΤΚΟ Λεμεσού, μας αποκαλύπτει τα τελευταία ονόματα καλλιτεχνών και μας δίνει μια πρώτη ματιά στο φετινό Main Stage.

Andata,

Antony K, Argy K, Baroque, Carbon, Dalton, Kosta Kritikos, Lewis Fautzi, SUZé, – όλοι τους θα συμμετέχουν στο φεστιβάλ με τους Black Coffee, Maceo Plex, Paul Kalkbrenner και Stephan Bodzin, που είναι οι headliners του φεστιβάλ, μαζί με άλλους γνωστούς διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι Fiona Kraft, Innellea, JAMIIE, Jan Blomqvist, Joplyn, Kadosh, Luna Semara και Oliver Huntemann κ.λπ. Συνολικά, θα υπάρχουν τρεις διαφορετικές σκηνές απ’όπου θα παίζουν δεκάδες DJs.

Μπορείτε να εξερευνήσετε ολόκληρο το lineup εδώ: https://beonix.art/lineup

Φέτος, οι τρεις σκηνές θα χωριστούν ανάλογα με το είδος μουσικής που θα παίζουν. Η φαντασμαγορική Main stage όπου θα στηθεί μια απ’ τις μεγαλύτερες σκηνές στο κόσμο, θα υποδεχθεί τους headliners και mainstream μουσική, η Hangar stage θα παίζει την πιο «βαριά» ηλεκτρονική μουσική και η Organic stage που θα μας ταξιδεύει με ελαφριά μελωδική techno.

Παράλληλα με τη μουσική που θα παρασύρει τους επισκέπτες του BEONIX, γεύσεις απ’τα καλύτερα εστιατόρια και μπαρ της Κύπρου θα εμπλουτίζουν την όλη εμπειρία των παρευρισκόμενων, καθώς και… ένα φανταστικό sunset point,  διαδραστικές ζώνες με δραστηριότητες απ’τους συνεργάτες μας, κι ένα make-up station, όπου ο καθένας μπορεί να προσαρμοστεί στην ατμόσφαιρα του φεστιβάλ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, το Main Stage θα παρουσιάσει μια απ’ τις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές στον κόσμο, με μια τεράστια οθόνη πλάτους 44 μέτρων. Στόχος του BEONIX είναι το ‘πάντρεμα’ της τελευταίας τεχνολογίας με τη τέχνη και τη μουσική, στο πανέμορφο νησί της Κύπρου.

Απομένει λιγότερο από ένας μήνας, οπότε πάρτε τα εισιτήριά σας όσο είναι ακόμα διαθέσιμα!

Εισιτήρια: https://beonix.art/tickets

Πώς ήταν το 2022: https://youtu.be/EaVg7Sk6upY

Instagram: https://www.instagram.com/beonix_festival/

Facebook: https://www.facebook.com/beonixfestival/

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCRayZ21KY625V7tXczytwRA

Keywords
Τυχαία Θέματα