Το Digital Communication Institute Cyprus ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του

Το Ινστιτούτο Ψηφιακών Επικοινωνιών (Digital Communication Institute), παγκοσμίου φήμης και κύρους στην ψηφιακή εκπαίδευση, ανακοινώνει τη λειτουργία του στην Κύπρο, προσφέροντας τη δυνατότητα διαδικτυακής μάθησης.

Επαγγελματίες του χώρου, άτομα που αναζητούν μια εξειδίκευση και πτυχιούχοι, θα αποκτήσουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται για να επιτύχουν στον τομέα του marketing και της γενικότερα της ψηφιακής επικοινωνίας. Βασική αποστολή του DCI είναι να διασφαλίσει

την επαγγελματική ανάπτυξη και να ενισχύσει τις γνώσεις των σπουδαστών, παρέχοντας σύγχρονες και πρωτοποριακές γνώσεις και δεξιότητες, προκειμένου να τους καταστήσει ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

To DCI προσφέρει μαθήματα σε συνεργασία με το φημισμένο Ινστιτούτο Ψηφιακού Μάρκετινγκ (Digital Marketing Institute) και το Ινστιτούτο UX/UI, για την παροχή μιας σειράς διαδικτυακών προγραμμάτων και σύντομων μαθημάτων που οδηγούν σε διεθνώς αναγνωρισμένα πιστοποιητικά.

Σε αυτά περιλαμβάνεται το Certified Digital Marketing Professional, όπου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων, όπως SEO, PPC, Social Media Marketing, Digital Strategy. Η επιτυχής ολοκλήρωση του προγράμματος και η απόκτηση της πιστοποίησης επιτυγχάνεται μέσω της συνεργασίας με την Pearson VUE, σύμβολο αριστείας στην εκπαίδευση και την αξιολόγηση.

Επίσης προσφέρει ευρεία γκάμα σύντομων μαθημάτων με εξειδικευμένες γνώσεις τα οποία καλύπτουν ζωτικούς τομείς, όπως Μάρκετινγκ Περιεχομένου (Content Marketing), Digital &Social Selling, Διαδικτυακή Στρατηγική (Online Strategy), Ηλεκτρονικό Εμπόριο (e-commerce),

Μάρκετινγκ Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου (Email Marketing), Μάρκετινγκ Κοινωνικών Μέσων (Social Media Marketing).

Η συνεργασία με το UX/UI Institute επισφραγίζεται με την πανεπιστημιακή υποστήριξη από Glasgow Caledonian University. Το διπλώματα UX Design και η πιστοποίηση UI Design εξοπλίζουν τους σπουδαστές με γνώσεις σε πεδία όπως User Research, Design principles, Prototyping, βασικές αρχές σχεδιασμού ιστοσελίδας, διαδραστικότητα και εικονογραφία. Τα προγράμματα πληρούν τα υψηλότερα δυνατά εκπαιδευτικά πρότυπα τα οποία αποτελούν μέρος του Ευρωπαϊκού Πλαισίου Προσόντων, ενός παγκόσμια αναγνωρισμένου σήματος ποιότητας.

Κλείνοντας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε επίσης εξασφαλίσει την πιστοποίηση καθώς και την επιχορήγηση της ΑΝΑΔ για το πρόγραμμα Certified Digital Marketing Professional (DMI PRO).

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.digitalcommunicationsinstitute.com/

Keywords
Τυχαία Θέματα