Το Sigmalive Network σταθερά στην κορυφή!

Με βάση τα στοιχεία τα οποία προμηθεύει η πλατφόρμα των Google Analytics για το μήνα Ιούλιο (2015), οι προβολές (pageviews) στα ψηφιακά μας μέσα έφθασαν τον αριθμό των 13.490.509.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε. Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε δικαιώνοντας την προτίμησή σας.

Sigmalive Network – Σταθερά στην κορυφή των Digital Media

στην Κύπρο!

www.sigmalive.com

Το Sigmalive.com είναι η μεγαλύτερη και πληρέστερη διαδικτυακή πύλη της Κύπρου. Διαθέτοντας την πιο επαγγελματική δομή στην Κύπρο και στηριγμένο σε διεθνώς αναγνωρισμένα πρότυπα λειτουργίας είναι ό,τι πιο εξελιγμένο υπάρχει στην κατηγορία του. Στελεχωμένο από ένα έγκριτο και πολυπληθές δημοσιογραφικό επιτελείο αλλά και με τη στήριξη του μεγαλύτερου οργανισμού Μ.Μ.Ε. στην Κύπρο διασφαλίζει συνεχή ροή ειδήσεων και πληροφοριών στις οθόνες των υπολογιστών σας, με συνεχή ενημέρωση και ανανέωση, 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα.

Sigmalive App

Με νέα χαρακτηριστικά λειτουργιών και νέες δυνατότητες επεξεργασίας, το Sigmalive έχει λανσάρει το καλοκαίρι του 2015 το νέο Sigmalive App, μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή. Είναι διαθέσιμη για κινητά με λειτουργικό σύστημα iOS και Android. Είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από App store και Google Play.

mag.sigmalive.com

Το Magazine είναι ένα portal ποικίλης ύλης. Ένα portal στο οποίο βρίσκεις την ωραία πλευρά των ειδήσεων. Όπως ακριβώς τα έντυπα ποικίλης ύλης, κάποιων άλλων εποχών. Μόνο που το Magazine είναι σύγχρονο, συμβαδίζει απόλυτα με την εποχή του, θέλει να κάνει τον αναγνώστη του να το «ξεφυλλίζει» και να νιώθει ευχάριστα, να ενημερώνεται για πράγματα που δεν θα βρει στο κυπριακό διαδίκτυο.

www.ilovestyle.com

Τo www.ilovestyle.com, το πρώτο γυναικείο portal στην Κύπρο είναι αφιερωμένο στη σύγχρονη γυναίκα και τον τρόπο ζωής της. Oι celebrities, η μόδα, η ομορφιά, τα άστρα, το wellness, το gourmet, το fitness, το design, η ψυχολογία και τα παιδιά δημιουργούν το σκηνικό για το πιο ολοκληρωμένο lifestyle γυναικείο portal. Ένα portal για τη γυναίκα που θέλει να μαθαίνει πρώτη όσα την αφορούν!

www.city.com.cy

Η City Online, η εφημερίδα με την εναλλακτική και σπιρτόζικη γραφή, στην online πλέον της εκδοχή, υιοθετεί τις πολύ πετυχημένες στήλες της έντυπης έκδοσης, ενδυναμώνοντάς τις, ενώ δεν παραλείπει να μπει με νέες ιδέες και φρέσκες αντιλήψεις και εφαρμογές στο νέο ψηφιακό κόσμο.

Το DNA του άκρως επιτυχημένου brand δεν αλλοιώνεται, απεναντίας εξελίσσεται φυσικά και ομαλά, δίνοντας την ευκαιρία στους αναγνώστες της City να ενημερώνονται για όσα τους ενδιαφέρουν σε καθημερινή βάση στο www.city.com.cy.

www.timeoutcyprus.com

Το www.timeoutcyprus.com αποτελεί την online εκδοχή του Time Out, του απόλυτου οδηγού διασκέδασης της Κύπρου. Το site, μέσα από την ξεκάθαρη δομή του, τις απόψεις των ειδικών και με αποκλειστικό υλικό, προσφέρει στον αναγνώστη καθημερινή ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην Κύπρο.

Όλες οι εκδηλώσεις, τα φεστιβάλ, οι νέες αφίξεις και κριτικές εστιατορίων, προτάσεις για την τέχνη και τον κινηματογράφο, τα καλύτερα bars &clubs και πληροφορίες για εκδρομές και αποδράσεις στην Κύπρο βρίσκονται εδώ. Στο www.timeoutcyprus.com θα βρεις όλη την Κύπρο στην οθόνη σου!

www.sigmatv.com

Η τηλεόραση Σίγμα άρχισε τη λειτουργία της, στις 3 Απριλίου του 1995 και έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα πρώτα σε τηλεθέαση κανάλια της Κύπρου. Το Σίγμα ανέπτυξε μια ιδιαίτερη υποδομή δημιουργίας και στήριξης κυπριακών παραγωγών. Οι κυπριακές σειρές αλλά και εκπομπές αποτελούν μαζί με το δελτίο ειδήσεων, την ταυτότητα αλλά και το συγκριτικό πλεονέκτημα του Σίγμα. Μπορείτε να δείτε ζωντανά τη μετάδοση των εκπομπών αλλά και on demand στο www.sigmatv.com.

www.paidiatros.com

Στην ιστοσελίδα paidiatros.com θα βρείτε άρθρα που αφορούν τη υγεία του παιδιού σας. Τα άρθρα αυτά είναι γραμμένα και υπογραμμένα από έγκριτους επιστήμονες που έχουν σχέση με την υγεία του παιδιού. Επίσης θα δείτε ότι έχετε τη δυνατότητα να ρωτήσετε κάποιο από τους ειδικούς για να σας δώσει συμβουλές σε οτιδήποτε αφορά το παιδί σας. Η επιστημονική αυτή ομάδα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Εδώ θα βρείτε σύντομα βιογραφικά σημειώματα μερικών από τους επιστήμονες αυτούς. Η ομάδα αυτή μεγαλώνει συνεχώς και προσπαθούμε να ενημερώνουμε έγκαιρα τον κατάλογο των ονομάτων.

www.superfmradio.com

Ο SUPER FM είναι η απόλυτη μουσική συχνότητα που εμπιστεύονται οι καλλιτέχνες και οι δισκογραφικές εταιρείες για τις αποκλειστικότητες τους. Γιατί ξέρουν ότι εδώ τα τραγούδια γίνονται super επιτυχίες. Ο Super FM έχει μια πολύ στενή σχέση με τα δημοφιλέστερα ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου αφού εκτός από τις μεγάλες αποκλειστικότητες πρωταγωνιστεί στις παρουσιάσεις καινούργιων δίσκων αλλά και στις live εμφανίσεις τραγουδιστών. Από το www.superfmradio.com ακούστε ζωντανά τις εκπομπές και μάθετε όλα τα νέα του σταθμού.

www.radioproto.com.cy

Η συνταγή της επιτυχίας του ΡΑΔΙΟ ΠΡΩΤΟ δεν έχει κάποιο κρυφό μυστικό. Το πρώτο ραδιόφωνο στον αέρα απλώς υπηρετεί πίστα την αρχή που οραματίστηκαν οι ιδρυτές του και η οποία βασίζεται στην καλύτερη δυνατή εφαρμογή του τριπτύχου ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ. Όλα ζωντανά στο www.radioproto.com.cy.

Keywords
sigmalive, network, sigmalive, network, app store, google, analytics, media, κυπρος, νέα, καλοκαιρι, ios, android, store, play, gourmet, fitness, design, lifestyle, city, online, dna, time, site, super, live, ραδιο, ενημερωση, νουμερα τηλεθεασης, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, www.google.gr, Ημέρα του παιδιού, η ζωη ειναι ωραια, τηλεθεαση, γυναικα, δωρεαν, καθημερινη, κινητα, κυπρου, μουσικη, μοδα, οθονες, ομορφια, ονοματα, πυλη, ραδιο, ραδιοφωνο, τα νεα, τηλεοραση, τραγουδια, υγεια, ψυχολογια, dna, ios, time, αστρα, αρθρα, αφιξεις, αφιερωμενο, βιογραφικα, βρειτε, βρισκεις, γινονται, δυναμη, δυνατοτητα, δειτε, δομη, δωσει, διαδικτυο, ευκαιρια, υπαρχει, εβδομαδα, ενημερωση, εντυπα, εποχη, επτα, εφαρμογες, εφημεριδα, τεχνη, ζωης, ιδεες, λειτουργια, μυστικο, μπορειτε, ομαδα, οθονη, παιδι, παιδια, ροη, ροη ειδησεων, σιγμα, σειρες, συντομα, συνταγη, συγχρονο, συχνοτητα, ταυτοτητα, φεστιβαλ, φυσικα, ψηφιακο, ωρες, analytics, app store, super, city, design, εφαρμογη, εκδρομες, εκπομπες, εμφανισεις, fitness, gourmet, η εφημεριδα, lifestyle, media, play, πληροφοριες, site, online, υλικο, store
Τυχαία Θέματα