Το Wolt Market τώρα και στην Πάφο με το πρώτο του κατάστημα

Το Wolt Market μεγαλώνει το αποτύπωμά του στην κυπριακή αγορά εγκαινιάζοντας τη λειτουργία του πρώτου Wolt Market καταστήματος στην πόλη της Πάφου. Με τη λειτουργία του καταστήματος στην Πάφο το Wolt Market, διαθέτει πλέον δίκτυο έξι καταστημάτων, καθώς ήδη λειτουργούν δύο στη Λευκωσία, δύο στη Λεμεσό και άλλο ένα στη Λάρνακα.

Οι πελάτες του Wolt Market Πάφου θα μπορούν να επιλέξουν ό,τι επιθυμούν μέσα από μια γκάμα τεσσάρων χιλιάδων και πλέον προϊόντων, απολαμβάνοντας πέραν των 180 προσφορών

μηνιαίως, ενώ αξίζει να σημειωθεί, ότι η ακτίνα εξυπηρέτησης, καλύπτει ολόκληρη την πόλη της Πάφου, με παράδοση στο σπίτι σε λιγότερο από μισή ώρα.

Όπως ισχύει και με τα υπόλοιπα καταστήματα του δικτύου, το Wolt Market Πάφου, θα είναι ανοιχτό από τις επτά και τριάντα το πρωί, μέχρι και τα μεσάνυχτα, επτά μέρες την εβδομάδα. Οι πελάτες έχουν ως γνωστόν τη δυνατότητα να επιλέξουν την ώρα που επιθυμούν να φτάσει η παραγγελία τους στη διεύθυνση που επιθυμούν. Μάλιστα, οι χρήστες της πλατφόρμας της Wolt και οι συνδρομητές του Wolt+, απολαμβάνουν σε εβδομαδιαία βάση μεγάλες προσφορές και giveaways.

Το Wolt Market προσφέρει στον πελάτη τα καλύτερα τοπικά προϊόντα της Κύπρου, κορυφαία brands και μια πλούσια γκάμα από φρέσκα φρούτα, λαχανικά, κρεατικά, ψαρικά και άλλα τρόφιμα. Το μενού συνοδεύεται από φωτογραφίες, διευκολύνοντας τη διαδικασία επιλογής, ενώ οι συναλλαγές μπορούν να πραγματοποιηθούν τόσο με κάρτα, όσο και με μετρητά. Επιπρόσθετα, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας live tracking οι πελάτες του Wolt Market μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας τους σε πραγματικό χρόνο, έχοντας στη διάθεσή τους την ταχύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery.

Ο Αθανάσιος Μπιλάλης, Global Head του Wolt Market εξέφρασε την ικανοποίησή του για την έναρξη της λειτουργίας του Wolt Market στην Πάφο: «Το άνοιγμα του νέου μας καταστήματος στην Πάφο μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους καταναλωτές να επιλέγουν το Wolt Market ως την ιδανική λύση για τα ψώνια της εβδομάδας. Το καταναλωτικό κοινό της Κύπρου μας έχει αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή, ωστόσο η προσπάθειά μας για βελτίωση των υπηρεσιών μας, διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων, αλλά και της ακτίνας εξυπηρέτησης, είναι συνεχής, με βασική μας προτεραιότητα πάντα να κάνουμε τη ζωή του καταναλωτή καλύτερη και ευκολότερη». 

Σχετικά με το Wolt Market:

Το Wolt Market είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που κάνει τις εβδομαδιαίες αγορές supermarket απίστευτα εύκολες. Οι πελάτες του Wolt Market μπορούν να προμηθευτούν όλες τις ημέρες της εβδομάδας, σε περίπου 30 λεπτά, στην πόρτα τους, τα ψώνια supermarket. Με μενού το οποίο συνοδεύεται από φωτογραφίες, η επιλογή να γίνεται ακόμη πιο εύκολη. Για τη διευκόλυνση των πελατών, οι συναλλαγές γίνονται με κάρτα ή με μετρητά, ενώ μέσω του live tracking, οι πελάτες μπορούν να παρακολουθούν την πορεία της παραγγελίας σε ζωντανό χρόνο. Οι καθημερινές αγορές προϊόντων supermarket μετατρέπονται σε μία άνετη και ξεχωριστή εμπειρία, χωρίς ουρές και αναμονή. Μάλιστα, σε περίπτωση που χρειαστεί, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους την ταχύτερη και καλύτερη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στο online delivery. Το Wolt Market ξεκίνησε τη λειτουργία του αρχικά στο Ελσίνκι το 2020 και σήμερα έχει παρουσία σε πολλές αγορές, μεταξύ αυτών και η Κύπρος.

Keywords
Τυχαία Θέματα