Το χρονικό της «αντάρτικης» σύλληψης του Μούζου (Vid/Pics)

Στην ορεινή Λεμεσό έπεσε η αυλαία της καταδίωξης του διαβόητου και γνωστού στις Αρχές, Ηλία Μούζου.

Η Αστυνομία από την πρώτη στιγμή της αιματηρής απόπειρας δολοφονίας κατά των αστυνομικών στον Ύψωνα εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό στην ευρύτερη Λεμεσό. Στις επιχειρήσεις συνέβαλαν εναέριες και επίγειες Δυνάμεις.

Όλα έγιναν όταν πολίτες συγκρούστηκαν μετωπικά με το όχημα το οποίο οδηγούσε ο Μούζος. Στο σημείο όπου έγινε η σύγκρουση, εκτελούνταν οδικά έργα. Μέλη της ΥΚΑΝ είχαν θέσει σε στενή παρακολούθηση το όχημα του Μούζου στο

οποίο επέβαινε και η πρώην σύζυγος του. Άμεσα τον συνέλαβαν και στη σκηνή έσπευσαν πάνοπλα μέλη της Δύναμης τα οποία πέρασαν χειροπέδες στον Μούζο.

Κατά την προσαγωγή του, ο Μούζος, σε προφορική του ομολογία στους ανακριτές, υπέδειξε που είχε κρυμμένο το καλάσνικοφ καθώς επίσης και τις εκρηκτικές ύλες. Με το εν λόγω καλάσνικοφ ο Μούζος έριξε ριπή κατά των δυο αστυνομικών τραυματίζοντας σοβαρά τον ένα εκ των δυο αστυνομικών και ελαφρά τον δεύτερο.

Αμέσως μετά τη σημερινή επεισοδιακή σύλληψη του Ηλία Μούζου, σε σχέση με την απόπειρα φόνου κατ’ αστυνομικών το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, η ανακριτική ομάδα έπιασε δουλειά. Ο Ηλίας Μούζος φαίνεται ότι συνεργάζεται με τις Αρχές και δίνει στοιχεία και λεπτομέρειες που θα βοηθήσουν στην πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Όσο αφορά την κατάσταση της υγείας του αστυνομικού Γεωργίου, σύμφωνα με τελευταία ενημέρωση αυτή είναι σταθερή ενώ νεότερες πληροφορίες αναμένονται εντός της μέρας.

Σημειώνεται πως το γεγονός ότι ο Μούζος ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε πυρ κατά αστυνομικών, το επιβεβαιώνει σχετική μαρτυρία που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία. Αργά το βράδυ χθες, από την εξίσωση των καταζητούμενων βγήκε ο Καλογερίδης, πράγμα το οποίο ανακοίνωσε η ίδια η Δύναμη.

Υπό κράτηση παραμένουν τρία πρόσωπα ενώ ο Μούζος θα είναι ο τέταρτος, που κλείνει το «ματωμένο κουαρτέτο» της Λεμεσού.

Να σημειωθεί ότι, δραστική αντιμετώπιση οργανωμένου εγκλήματος, αποφάσισε σύσκεψη υπό τον Υπ. Δικαιοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μούζου VidPics,mouzou VidPics