Το… deja-vu του Μιλόγεβιτς!

Η ισοφάριση της ΑΕΚ στο 88ο λεπτό του ντέρμπι στην Αρένα έφερε στο μυαλό του Βλάνταν Μιλόγεβιτς το παρόμοιο για τον ΑΠΟΕΛ σκηνικό κόντρα στην Ομόνοια, στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

«Τρίτο παιχνίδι στα πλέι οφ, όπως και με την Ομόνοια δεχτήκαμε γκολ στο τέλος, είναι σκληρό, αλλά τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή, συνεχίζουμε. Πολύ καλό παιχνίδι με μια πολύ καλή ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα.

Η απόδοσή μας χωρίζεται σε δύο μέρη. Παίξαμε ποδόσφαιρο όπως θέλαμε, υπήρξαν προβλήματα κυρίως με τις αλλαγές που δεν μας έδωσαν αυτά που θα περίμενα. Πάντα στο β’ μέρος έρχεται η κούραση, το ρίσκο που παίρνει ο αντίπαλος, έβαλε πολλούς επιθετικούς η ΑΕΚ, δεν αντιδράσαμε πολύ καλά. Φεύγουμε με ένα βαθμό, με την απόδοση για μεγάλο διάστημα είμαι ευχαριστημένος, αλλά πρέπει να διορθώσουμε πράγματα. Κάθε πόντος θα μετρήσει σε αυτό το πρωτάθλημα.

Δεν μπαίνω στη λογική ότι αν δεν κερδίζεις υπάρχει πτώση. Το πιο όμορφο στο ποδόσφαιρο είναι να μην παίζεις καλά και να κερδίζεις. Στα πλέι οφ είναι όλοι οι αντίπαλοι δυνατοί, τα μαζεμένα λάθη που έχουμε κάνει μας έχουν κοστίσει βαθμούς. Και απόψε την πατήσαμε όπως με την Ομόνοια. Για μένα μετρά ότι οι παίκτες έδωσαν τα πάντα, ίσως στο πρώτο ημίχρονο να κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας όσο είμαι εδώ.

Πίεση υπάρχει σε όλους όσοι είμαστε στην ομάδα, αλίμονο να μην υπήρχε. Εμένα δεν μου αρέσει να μην υπάρχει πίεση. Όπως είναι για μας είναι και για τις άλλες ομάδες», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 στην Αρένα ο Σέρβος προπονητής των «γαλαζοκιτρίνων».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το… #45vu, Μιλόγεβιτς,to… #45vu, milogevits