Το «ευχαριστώ» Βραχίμη για τη στήριξη από ΔΗΣΥ για Δημαρχία Αμμοχώστου

Ο Ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία της Αμμοχώστου Ανδρέας Βραχίμης, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του, στην Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου και τον κόσμο του ΔΗΣΥ, για την απόφαση να στηρίξουν την Ανεξάρτητη υποψηφιότητα του, για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας μιας πόλης που αποτελεί σύμβολο αγώνα.

Μια θέση νευραλγική σε μια κρίσιμη συγκυρία για το Κυπριακό και πολλές ευθύνες, πενήντα χρόνια μετά τον εκτοπισμό μας από τις πατρογονικές μας εστίες.

«Οι προκλήσεις είναι πολλές και ο αγώνας κοινός για επιστροφή στον τόπο που μας γέννησε. To Bαρώσι

ήταν και παραμένει φάρος, δείχνοντας μας, το δρόμο της επιστροφής. Στο χέρι μας είναι να αναγεννήσουμε την ελπίδα, να ενεργοποιήσουμε διαδικασίες, να πρωτοστατήσουμε σε πρωτοβουλίες που θα φέρουν ουσιαστικά στην πρώτη γραμμή ξανά το θέμα της Αμμοχώστου» αναφέρει σε μήνυμα του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμμοχώστου.

Εκφράζει την αποφασιστικότητα του να εργαστεί στη βάση της αγάπης του για την πόλη που τον γέννησε, της πολυετούς εμπειρίας του και με εποικοδομητική συνεργασία στο μέλλον για να αδράξουμε κάθε ευκαιρία, μα και να δημιουργήσουμε εκείνες τις συγκυρίες που θα μας επιτρέπουν την πολυπόθητη επιστροφή.

Υιοθετώντας πλήρως την ανακοίνωση υποστήριξης του ΔΗΣΥ, ο κύριος Βραχίμης διαμηνύει στους Βαρωσιώτες την ανάγκη να αναχαιτιστεί κάθε είδους πρόκληση που ξύνει τις πληγές των Αμμοχωστιανών και να γραφτεί η ιστορία με φωτεινά γράμματα κάνοντας περήφανη την παρούσα και μελλοντική γενιά.

«Είναι βαθιά πεποίθηση μου ότι, η Αμμόχωστος θα αποτελέσει το εφαλτήριο για τη συνολική λύση του Κυπριακού», καταλήγει ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμμοχώστου.

Σλόγκαν της προεκλογικής εκστρατείας είναι «Ενωμένοι, βάζουμε ξανά την Αμμόχωστο μπροστά».

Διαβάστε επίσης: O Αντρέας Βραχίμης είναι η επιλογή του ΔΗΣΥ για τον Δήμο Αμμοχώστου

Keywords
Τυχαία Θέματα