Το καλοκαίρι βγαίνει οι ψηλές θερμοκρασίες παραμένουν

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται τοπικά να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ.

Η θάλασσα θα καταστεί στα νότια και ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα δυτικά και βόρεια παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο,

ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται, το μεσημέρι και το απόγευμα, αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και στο εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί και το απόγευμα τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν αργότερα μέτριοι και παροδικά, στα νότια παράλια, μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη και το απόγευμα, στα δυτικά παράλια, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως τις αυγινές κυρίως ώρες πιθανό τοπικά να σχηματιστεί αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα τοπικά μέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί στα ανατολικά παράλια ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη και στα δυτικά μέχρι ταραγμένη.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, όμως νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά αλλά και σε ορισμένες περιοχές στο εσωτερικό και στα ανατολικά. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Keywords
Τυχαία Θέματα