Το πρόγραμμα δημιουργεί προσδοκίες

Το πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση της Α’ φάσης του πρωταθλήματος επιτρέπει στην ΑΕΛ να σκέφτεται το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Η ομάδα της Λεμεσού εφόσον το αξιοποιήσει τότε θα μπει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στα πλέι οφ και με πολλές πιθανότητες για να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Από τη θεωρία και τους υπολογισμούς μέχρι την πράξη υπάρχει μπόλικος δρόμος. Κι’ όταν μιλάμε για οχτώ παιχνίδια τότε ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει. Ωστόσο η ΑΕΛ μετά την πολύ καλή και

απρόσμενη –για πολλούς- πορεία της βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας, κρατά την τύχη στα χέρια της και καλείται να την αξιοποιήσει.

Η ομάδα της Λεμεσού θα δώσει τα πέντε από τα οχτώ παιχνίδια που απομένουν στο Τσίρειο. Θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Πάφο, τον ΑΠΟΕΛ, την ΑΕΚ, τον Απόλλωνα και τη Νέα Σαλαμίνα. Αν εξαιρεθεί η Πάφος, οι υπόλοιποι αντίπαλοι έχουν παρόμοιους στόχους. Το γεγονός ότι οι σημαντικοί αυτοί αγώνες θα γίνουν στην έδρα της ΑΕΛ, τότε αυξάνουν και τις πιθανότητες της ομάδας.

Τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια είναι με την Αλκή, την Ένωση και τέλος με την Ομόνοια. Το πιο δύσκολο είναι με τους πράσινους, αλλά υπάρχει μια σημαντική ιδιαιτερότητα. Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της Α’ φάσης και κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τα βαθμολογικά δεδομένα και κατά πόσο οι γηπεδούχοι θα διεκδικούν είσοδο στην 6αδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα