Το ΠΣΣΕ ανακοίνωσε έρανο για πλημμυροπαθείς στην Ελλάδα

Την έναρξη εράνου με σκοπό την στήριξη των πληγέντων από τις πλημμύρες στην Ελλάδα ανακοίνωσε το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ), απευθύνοντας έκκληση σε όλους να στηρίξουν τους πληγέντες με εισφορές σε τραπεζικούς του λογαριασμούς που παραθέτει.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορεί να γίνονται οι εισφορές είναι οι ακόλουθοι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ : ΙΒΑΝ:

CY60002001950000357015667368, Account Name: Pankyprio Synt.Symv.Ethel.(Eranos)

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : ΙΒΑΝ: CY57005001050001051113724401, Account name: PANG.SYNTON. SYMV. ETHELONTISMOU

Το ΠΣΣΕ συμπληρώνει πως περισσότερες πληροφορίες για επιπλέον δράσεις στήριξης των πληγέντων θα ανακοινωθούν μετά που θα γίνει συνεννόηση με τις αρμόδιες αρχές και φορείς του κράτους.

Εξάλλου, ο Δήμος Αραδίππου ανακοίνωσε ότι συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Ο Δήμαρχος Αραδίππου, Ευάγγελος Ευαγγελίδης, «μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας, ενημερώθηκε για τις άμεσες ανάγκες και προτίθεται να συμβάλει στην ανακούφιση των πληγέντων με την συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας».

Το σημείο συγκέντρωσης της βοήθειας είναι το Δημαρχείο Αραδίππου, Σταδίου 8, και οι πολίτες μπορούν να αφήνουν συγκεκριμένα είδη, δηλαδή εμφιαλωμένα νερά, χυμούς, σκηνές και κλινοσκεπάσματα – κουβέρτες. Ακόμα το κοινό μπορεί να μεταφέρει ξηρά τροφή (φρυγανιές, έτοιμα σνακ, μπισκότα), απορρυπαντικά γενικής χρήσης, είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες). Ακόμα, το κοινό μπορεί να παραδώσει βρεφικά γάλατα, βρεφικές τροφές και πάνες, καθαρά και καινούργια ρούχα».

Σημειώνεται ότι οι πολίτες θα μπορούν να παίρνουν την προσφορά τους από τις 7:30 το πρωί έως και τις 14:30 το μεσημέρι, καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 24811085.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα