Φωτιά στο Πεντάκωμο: Εκκενώθηκαν 15 οικίες -Ενισχύονται οι δυνάμεις (pic&vid)

Πυροσβεστικές δυνάμεις επιχειρούν σε περιοχή κοντά στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο Πεντακώμου, για την κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε το μεσημέρι, ενώ σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΠΑ, Αντρέα Κεττή, εκκενώνεται προληπτικά η κοινότητα Μοναγρουλλίου.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προσπάθεια για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι δίπλα από τον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας, παρά την έξοδο Πεντακώμου, την ώρα που η Πολιτική Άμυνα προχώρησε σε προληπτική εκκένωση 15 κατοικιών στο Μοναγρούλλι.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής

Υπηρεσίας, Αντρέα Κεττή οι δυνάμεις πυρόσβεσης έχουν ενισχυθεί με δυο φορητές πυροσβεστικές μονάδες από το Ταμείο Θήρας και ενεργοποιούνται οργανωμένα εθελοντικά σύνολα, ενώ ήδη στην περιοχή βρίσκονται επτά πυροσβεστικά οχήματα της Υπηρεσίας, τέσσερα του Τμήματος Δασών και ένα βυτιοφόρο της επαρχιακής διοίκησης Λεμεσού. Από αέρος επιχειρεί ένα αεροσκάφος του Τμήματος Δασών.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τον κ.Κεττή, η Πολιτική Άμυνα προχώρησε στην προληπτική εκκένωση 15 κατοικιών στην κοινότητα Μοναγρουλλίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα