Του πλήρωσε χλιδάτες διακοπές στην Κύπρο και αυτός έγινε «καπνός»

Μητέρα μονογονιός αναγκάστηκε να καταφύγει σε κοινωνικό παντοπωλείο, επειδή πλήρωσε τις διακοπές και τα έξοδα διαμονής του συντρόφου της στην Κύπρο, ο οποίος την παράτησε με την επιστροφή τους στη Βρετανία.

Σύμφωνα με τη DailyMail, πρόκειται για τη Francesca Emmott, η οποία δήλωσε ότι μάζευε για μήνες χρήματα για να έρθει λίγες ημέρες για διακοπές στην Κύπρο με τα δύο της παιδιά και τους γονείς της.

Την τρίτη

ημέρα της παραμονής της στο νησί, ο σύντροφός της την παρακάλεσε να του πληρώσει τα εισιτήρια αξίας 300 λιρών για να έρθει να τη βρει στην Κύπρο.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε, μετάνιωσε πικρά την απόφασή της, αφού έπρεπε να του πληρώνει όλα του τα έξοδα, όπως κοκτέιλ και αστακούς.

Μάλιστα, αναγκάστηκε να δανειστεί από τους γονείς της και τον πρώην συζύγου της για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου της συντρόφου.

Μετά τις διακοπές όμως έπρεπε να αντιμετωπίσει τη νέα πραγματικότητα. Από τη μια ο σύντροφός της εξαφανίστηκε μόλις επέστρεψαν στη Βρετανία και από την άλλη έπρεπε να ξεπληρώσει όσους της δάνεισαν λεφτά.  

Ενδεικτικό της τραγικής της οικονομικής κατάστασης ήταν ότι δεν μπορούσε να πληρώσει την πίτσα που παράγγειλε η 11χρονη κόρη της χωρίς να το ξέρει, η οποία στοίχιζε £18.50. Όταν άνοιξε την πόρτα στον διανομέα και συνειδητοποίησε τι έγινε, ξέσπασε σε κλάματα, αφού δεν είχε χρήματα για να πληρώσει. Τελικά, όταν ο διανομέας μίλησε με το αφεντικό του και του εξήγησε την κατάσταση,  δεν ζήτησαν λεφτά για την πίτσα.

Μετά το πάθημά της προειδοποιεί άλλους γυναίκες να μην εμπιστεύονται εύκολα άντρες, τους οποίους δεν γνωρίζουν καλά.

Διαβάστε επίσης: Ομαδικός βιασμός: Ψάχνουν απαντήσεις στα CCTV- Τι ισχυρίζονται δύο Ισραηλινοί

Keywords
Τυχαία Θέματα