Τουρκία: Ζητείται η παραίτηση του υπουργού Τουρισμού μετά τη μάσκα-σκάνδαλο

Την παραίτηση του Τούρκου υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού ζητεί ένωση εργαζομένων στον Τουρισμό, μετά το διαφημιστικό σποτ με την μάσκα «Διασκεδάστε, είμαι εμβολιασμένος», που –σύμφωνα με την ένωση- ήταν εξευτελιστική για τους υπαλλήλους του κλάδου.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΣΙΓΜΑ στην Κωνσταντινούπολη, Μαρία Ζαχαράκη, η «Ένωση αλληλεγγύης στους εργαζόμενους στον Τουρισμό» είναι ιδιαίτερα καυστική και σε γραπτή δήλωσή της αναφέρει ότι «δεν πρόκειται να γίνουμε δούλοι σας, φορώντας μας στο αυτί το

σκουλαρίκι του σκλάβου».

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται:

«Οι εργαζόμενοι και οι μοχθούντες στον τομέα του τουρισμού θεωρούμε ότι μας κοροϊδεύετε, όταν μας αφήνετε στην πείνα ενώ περιμένουμε κρατική στήριξη, που αποτελεί φυσικό μας δικαίωμα, κι όταν τους φόρους, που καρπώνεστε από την εργασία μας, τούς δίνετε για να στηρίξετε τους πλούσιους.

Τώρα, προσπαθείτε να τσαλαπατήσετε και την αξιοπρέπειά μας, με τα διαφημιστικά βίντεό σας και τις μάσκες που γράφουν το απίστευτο ‘Διασκεδάστε, είμαι εμβολιασμένος’. Δεν είμαστε σκλάβοι στους οποίους φοράτε σκουλαρίκια. Προστατεύουμε την αξιοπρέπεια και την ανθρώπινη υπόστασή μας. Καλούμε εσάς, που κολυμπάτε μέσα στην απερισκεψία, να παραιτηθείτε.

Όλοι γνωρίζουν πώς έμειναν τα ταμεία της χώρας χωρίς χρήματα, μετά τα εκατομμύρια δολάρια που διοχετεύσατε στους υποστηρικτές σας εδώ και χρόνια...

Αρκετά!

Θα λογοδοτήσετε για όλες τις καταστροφές που έχετε προκαλέσει!

#ΥπουργέΤουρισμούΠαραιτήσου»

Διαβάστε ακόμη: Αίτημα συμμετοχής από Τουρκία σε αμυντικό σχέδιο της ΕΕ ύψους 1 δις. δολαρίων

Keywords
Τυχαία Θέματα