Τούρκοι φιλοπαλαιστίνιοι χάκερ έβαλαν στόχο κινηματογραφικές οθόνες στο Ισραήλ

Φιλοπαλαιστίνιοι Τούρκοι χάκερ παραβίασαν τις διαφημιστικές οθόνες των κινηματογράφων της ομάδας Lev στο Ισραήλ, προβάλλοντας εικόνες και μηνύματα κατά του Ισραήλ

Το μήνυμα, γραμμένο στα εβραϊκά, κατηγορούσε το Ισραήλ ότι είναι υπεύθυνο για τους θανάτους αθώων παιδιών στη Γάζα και προειδοποιούσε ότι οι επιθέσεις θα συνεχιστούν μέχρι να σταματήσουν αυτό που οι χάκερ αναφέρουν ως «σφαγές».

Οι χακαρισμένες οθόνες έδειχναν επίσης εικόνες από τις 7 Οκτωβρίου, συνοδευόμενες από ένα μήνυμα που έγραφε: "Ηλίθιοι Εβραίοι! Είστε όλοι τρομοκράτες".

Το

μήνυμα κατηγορούσε περαιτέρω το Ισραήλ ως υπεύθυνο για τους θανάτους αθώων παιδιών στη Γάζα και προειδοποίησε ότι οι επιθέσεις θα συνεχιστούν μέχρι να σταματήσουν αυτό που οι χάκερ αναφέρουν ως «σφαγές».

Οι χάκερ απείλησαν να περιορίσουν την πρόσβαση του Ισραήλ στο Διαδίκτυο και τις τραπεζικές υπηρεσίες, υποσχόμενοι να «καταστρέψουν» τη χώρα.

Αφίσα βίντεο

Η εταιρεία Lev ανταποκρίθηκε αμέσως στο περιστατικό, αναφέροντας ότι οι οθόνες που επηρεάστηκαν απενεργοποιήθηκαν αμέσως και η κατάσταση περιορίστηκε.

Φιλοπαλαιστίνιες ομάδες χάκερ και υποστηρικτές της Χαμάς έχουν βάλει στο στόχαστρο διάφορους διακομιστές στο Ισραήλ, με αξιοσημείωτο παράδειγμα την παραβίαση της ιστοσελίδας του Ισραηλινού Στρατού τον περασμένο μήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της επίθεσης, οι χάκερ κατάφεραν να μεταδώσουν ένα μήνυμα στα αραβικά δοξάζοντας τους τρομοκράτες πίσω από τις σφαγές της 7ης Οκτωβρίου.

Η ισραηλινή κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις προκλήσεις που τίθενται από τις απειλές στον κυβερνοχώρο, καθώς οι χάκερ χρησιμοποιούν ψηφιακές πλατφόρμες για να εκφράσουν τα παράπονά τους και να πραγματοποιήσουν επιθέσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα