Τραγωδία στη Φλόριντα: Aνήλικος σκότωσε την αδελφή του μετά από καυγά για δώρα

Δύο αγόρια-αδέλφια από τη Φλόριντα συνελήφθησαν και τους απαγγέλθηκαν καταγγελίες  αφού ένας από αυτούς φέρεται να πυροβόλησε θανάσιμα την αδερφή τους εν μέσω καυγά την παραμονή των Χριστουγέννων για δώρα. Στη συνέχεια, ο δεύτερος αδελφός φέρεται να πυροβόλησε τον άλλο επειδή πυροβόλησε την αδερφή τους.

Ο 14χρονος αδελφός κατηγορείται ότι πυροβόλησε θανάσιμα την 23χρονη αδερφή του, Abrielle Baldwin, στο στήθος, ανακοίνωσε την Τρίτη το γραφείο του σερίφη της κομητείας Pinellas. Στη συνέχεια, ο 15χρονος αδερφός του φέρεται να τον πυροβόλησε ως απάντηση.

Διαβάστε επίσης:

Νέα Σμύρνη: Ομολόγησε ο αδελφός του 16χρονου - Του κάρφωσε ψαλίδι στο στήθος

Ο 14χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού, κακοποίηση παιδιών και παραβίαση για κατοχή πυροβόλου όπλου, ανέφεραν αξιωματούχοι. Ο 15χρονος αδελφός του κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρώτου βαθμού και παραποίηση υλικών στοιχείων.

Η αστυνομία της κομητείας Pinellas είπαν ότι έσπευσαν στην σκηνή μετά από αναφορά για πυροβολισμούς σε μια κατοικία Lστις 24 Δεκεμβρίου, όπου βρέθηκαν δύο άτομα να φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς.

Η Abrielle Baldwin και η 14χρονη υπέστησαν και οι δύο μεμονωμένα τραύματα από πυροβόλο όπλο, δήλωσαν αξιωματούχοι. Και οι δύο μεταφέρθηκαν σε τοπικό νοσοκομείο όπου η Baldwin διαπιστώθηκε νεκρή. Ο 14χρονος είναι πλέον σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με τον σερίφη Μπομπ Γκουαλτιέρι.

Από τις αρχικές έρευνες, σύμφωνα με το ΑΒC η αρχική έρευνα αποκάλυψε ότι η Baldwin, ο 14χρονος και ο 15χρονος, που είναι όλοι αδέρφια, πήγαν για χριστουγεννιάτικα ψώνια με τη μητέρα τους και τους δύο γιους , έναν 11 μηνών και έναν 6- ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο μικρότερος αδερφός ζήλευε που η μητέρα τους έπαιρνε περισσότερα δώρα στον μεγαλύτερο αδερφό του ενώ έκαναν χριστουγεννιάτικα ψώνια και ακολούθησε «οικογενειακός καβγάς».

Στη συνέχεια, η οικογένεια έφυγε από το κατάστημα και πήγε στο σπίτι της γιαγιάς τους όπου συνέχισαν τη διαμάχη, με τους γιους της Baldwin να σκοπεύουν να μείνουν με τη γιαγιά όσο εκείνη πήγαινε στη δουλειά.

Στη συνέχεια, ο 14χρονος φέρεται να πήρε ένα πιστόλι και το έστρεψε στον μεγαλύτερο αδερφό του, δηλώνοντας ότι θα τον πυροβολήσει στο κεφάλι και προσπαθώντας να πείσει τον αδερφό του να τον πολεμήσει, κάτι που ο μεγαλύτερος αδελφός αρνήθηκε να κάνει. Ο θείος τους, ο οποίος ήταν επίσης στο σπίτι, χώρισε τα αδέρφια και έβγαλε τον μικρότερο αδερφό στο δρόμο, σύμφωνα με τον Gualtieri.

Στη συνέχεια, ο Baldwin είπε στη 14χρονη να σταματήσει να μαλώνει γιατί ήταν Χριστούγεννα, κάτι που κλιμάκωσε τη λογομαχία, με τον 14χρονο στη συνέχεια να δηλώνει ότι θα πυροβολούσε εκείνη και το βρέφος που κρατούσε και στη συνέχεια πάτησε την σκανδάλη και  πυροβόλησε την Baldwin στο στήθος, σύμφωνα με τον σερίφη.

Στη συνέχεια, ο 15χρονος βγήκε έξω από το σπίτι με άλλο πυροβόλο όπλο και φέρεται να πυροβόλησε τον μικρότερο αδερφό του στο στομάχι επειδή είχε πυροβολήσει την αδερφή τους. Στη συνέχεια έφυγε από το σημείο, πέταξε το όπλο σε μια κοντινή αυλή και διέφυγε στο σπίτι ενός συγγενή του

Το όπλο που φέρεται να πέταξε ο 15χρονος στην κοντινή αυλή δεν έχει βρεθεί ακόμη

Οι διωκτικές αρχές κατάφεραν να βρουν τον 15χρονο αφού επικοινώνησε με τη μητέρα του. Μεταφέρθηκε σε κέντρο ψυχικής υγείας επειδή έκανε «δηλώσεις αυτοτραυματισμού», σύμφωνα με τον σερίφη, ο οποίος είπε ότι μόλις απελευθερωθεί από το κέντρο, ο 15χρονος θα μεταφερθεί σε κέντρο  κράτησης του Pinellas Juvenile.

Ο μικρότερος αδερφός αναρρώνει στο νοσοκομείο αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για τα τραύματά του. Μετά την αποφυλάκισή του θα μεταφερθεί στην κράτηση του Τμήματος της Φλόριντα του Υπουργείου Δικαιοσύνης Ανηλίκων της Φλόριντα, σύμφωνα με τον σερίφη.

Σύμφωνα με την αστυνομία , οι ανήλικοι αποκτούσαν όπλα μέσω διαρρήξεων αυτοκινήτων ή αγοράζοντας φθηνά κλεμμένα όπλα από το δρόμο.

Σύμφωνα με άτομα που πήραν συνέντευξη από το τμήμα του σερίφη, οι έφηβοι αδερφοί κρατούσαν όπλα πάνω τους «όλη την ώρα».

Ο Σερίφης Γκουαλτιέρι είπε ότι και τα δύο αδέρφια συνελήφθησαν για τη διάπραξη «πολυάριθμων διαρρήξεων αυτοκινήτων» τον Μάιο του 2023, ενώ ο μικρότερος αδελφός έχει συλλήψεις που χρονολογούνται από όταν ήταν 12 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα