Τραγωδία στην Ουαλία: Βρέθηκαν πτώματα 4 αγοριών μέσα σε αυτοκίνητο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τέσσερα πτώματα νεαρών αγοριών βρέθηκαν σε ένα αυτοκίνητο μετά από έρευνα που έγινε για μια ομάδα φίλων που χάθηκαν στην ύπαιθρο της Ουαλίας. Σύμφωνα με το Wales Οnline, η αστυνομία εντόπισε νωρίτερα σήμερα το αυτοκίνητο που πιστεύει ότι χρησιμοποιούνταν από τέσσερις αγνοούμενους έφηβους, τους Jevon Hirst, Harvey Owen, Wilf Henderson και Hugo Morris.

Γύρω

στις 4.25 μ.μ., η αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας είπε: «Δυστυχώς, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι τέσσερα πτώματα ανασύρθηκαν από ένα αυτοκίνητο που φαίνεται να έχει βγει από το δρόμο στο A4085 στο Garreg, κοντά στο Tremadog».

Ο Supt Owain Llewelyn είπε: «Προς το παρόν, αυτό φαίνεται να ήταν ένα τραγικό ατύχημα και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους των τεσσάρων νεαρών σε αυτή την πολύ δύσκολη στιγμή. Αυτή ήταν μια εκτεταμένη αναζήτηση που περιλάμβανε έναν αριθμό διαφορετικών φορέων και εθελοντών, και δυστυχώς αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα που θα ήθελε κανείς από εμάς. Θα ζητούσαμε να παρασχεθεί στην οικογένεια η κατάλληλη ιδιωτικότητα και σεβασμό».

Το ελικόπτερο της αστυνομίας, η ακτοφυλακή και οι ομάδες διάσωσης βουνού είχαν σαρώσει μια ευρεία περιοχή έρευνας στο εθνικό πάρκο Eryri (Snowdonia) γύρω από το Penrhyndeudraeth καθώς και τις περιοχές Nantmor και Beddgelert. Τα τέσσερα αγόρια προέρχονταν από την περιοχή Shrewsbury και φαίνεται ότι ήταν σε ένα κάμπινγκ στο Gwynedd και βρίσκονταν στις περιοχές Harlech και Porthmadog. Δεν είχαν εμφανιστεί από το πρωί της Κυριακής 19 Νοεμβρίου.

Ταξίδευαν με ένα ασημί Ford Fiesta και την Τρίτη, περίπου το μεσημέρι, η αστυνομία της Βόρειας Ουαλίας επιβεβαίωσε ότι βρήκε το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι έφηβοι."

Τα αγόρια είχαν πάει μαζί ένα ταξίδι και ο συναγερμός σήμανε όταν δεν επέστρεψαν σπίτι όπως είχαν κανονίσει. Οι ανήσυχοι γονείς τους αναδημοσίευσαν στα social media την έκκληση της αστυνομίας για ενημέρωση. 

Keywords
Τυχαία Θέματα