Τρεις μήνες μετά τη μαντίλα τοποθετήθηκε ως Διευθυντής στο Παγκύπριο ο Σέπος

Την θέση του Διευθυντή στο Παγκύπριο Γυμνάσιο Λευκωσίας, έλαβε ο κος Λοίζος ΣέποςΔιευθυντής ο οποίος είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, όταν κατείχε την ίδια θέση στο Λύκειο Αποστόλου Βαρνάβα, όταν καταγγέλθηκε για εκδίωξη μαθήτριας την πρώτη μέρα έναρξης της σχολικής χρονιάς, επειδή φορούσε μαντίλα.

Αποτέλεσμα της αναστάτωσης που είχε δημιουργηθεί, το Υπουργείο Παιδείας,

αποφάσισε πως το καλύτερο θα ήταν ο κος Σέπος να μετακινηθεί, στην θέση του Διευθύνωντος στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης (KIE).

Τρεις μήνες μετά, ο κος Σέπος, λόγω της ανάγκης πλήρωσης θέσεων Διευθυντών, τοποθετήθηκε στο Παγκύπριο Γυμνάσιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive,  από το Υπουργείο Παιδείας, η διαδικασία αντικατάστασης στο Παγκύπριο έγινε βάσει νόμιμων διαδικασιών. «Έπρεπε να πληρωθούν κάποιες θέσεις όπως έγινε και σε άλλες περιπτώσεις αυτό το διάστημα. Ο κος Σέπος ήταν στα ΚΙΕ ως Διευθύνων», μας λέχθηκε χαρακτηριστικά.

Δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο. Όταν είχε τοποθετηθεί ο κος Σεπος έπρεπε να αντιμετωπιστούν άλλα γεγονότα και όλα είχε προχωρήσει με γνώμονα την ομαλότητα της σχολικής μονάδας, ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Σημειώνεται πως η Παγκύπρια Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών (ΠΣΕΜ), κατά τη διάρκεια της σημερινής συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας, Πρόδρομο Προδρόμου, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την τοποθέτηση του κ. Σέπου. 
 

Keywords
Τυχαία Θέματα