Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας της Ολίβια Κάμπελ

Τον γύρο του κόσμου κάνουν ιστορίες ανθρώπων που βίωσαν τον απόλυτο τρόμο στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Μεταξύ αυτών των ιστοριών και μια 15χρονη κοπέλα, που η μητέρα της έψαχνε απεγνωσμένα χθες μιλώντας για το παιδί της σε τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιόφωνα, αλλά και μια θεία που έγινε η ίδια ασπίδα ζωής για την ανιψιά της.

Τα ξημερώματα σήμερα, η τραγική μητέρα της 15χρονης Ολίβια Κάμπελ, της οποίας η έκκληση "έπαιξε" σε δεκάδες ΜΜΕ του κόσμου, έμαθε αυτό που φοβόταν από την πρώτη στιγμή: Η κόρη της είναι ανάμεσα στους

22 ανθρώπους που σκότωσε ο τζιχαντιστής στο Μάντσεστερ Αρένα, στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε... Είχε μιλήσει με το παιδί της την ώρα της συναυλίας, λίγο πριν η τραγουδίστρια βγει στη σκηνή: «Περνάω υπέροχα, σε ευχαριστώ πολύ που με άφησες να έρθω, σ' αγαπώ»...

Το μήνυμά της προς τον κόσμο που έψαχνε απεγνωσμένα μαζί της για το αγγελούδι της ήταν σπαρακτικό. «Αναπαύσου εν ειρήνη αγαπημένο μου, πολύτιμο, πανέμορφο κορίτσι Ολίβια Κάμπελ, σε πήρανε πολύ πολύ γρήγορα, πήγαινε να τραγουδήσεις με τους αγγέλους και να συνεχίσεις να χαμογελάς, η μαμά σε αγαπάει τόσο πολύ».

Βαρύ είναι το πένθος στην οικογένεια της μικρούλας Σάφι Ρόουζ Ρούσος, η οποία έχασε τη ζωή της εντελώς άδικα στην τρομοκρατική επίθεση. Η Σάφι περίμενε πώς και πώς να πάει στη συναυλία της νεαρής ποπ τραγουδίστριας μαζί με τη μητέρα και την αδελφή της, ωστόσο, η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι γι' αυτή και άλλα 21 πρόσωπα, τα περισσότερα εξ αυτών νεαρής ηλικίας. Διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ.

Keywords
Τυχαία Θέματα