Τρομοκράτης της Χαμάς ομολόγησε ότι σκότωσε Ισραηλινά παιδιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ισραηλινός Στρατός μοιράζεται ένα βίντεο από την ανάκριση ενός τρομοκράτη της Χαμάς που συμμετείχε στην επίθεση της 7ης Οκτωβρίου, ο οποίος περιγράφει τη δολοφονία Ισραηλινών παιδιών στην Κφαρ Άζα.

Ο άνδρας, ονόματι Amer Abu Ghosha, είναι μέλος της Nukhba, της μονάδας καταδρομών της Χαμάς.

«Η μόνη μας αποστολή ήταν να σκοτώσουμε», λέει ο άντρας στον ανακριτή, «όχι να απαγάγουμε. Σκοτώστε κάθε άτομο που βλέπουμε και επιστρέψτε στη Γάζα».

Ο άνδρας προχωρά στην εικονογράφηση

της ημέρας της επίθεσης. Λέει ότι η ομάδα τρομοκρατών του κατευθύνθηκε προς το Kfar Aza μέσα σε ένα τζιπ και μπήκε στην κοινότητα αφού ένας από αυτούς ανατίναξε την πύλη με εκρηκτικό μηχανισμό. Μόλις μπήκε στην πόλη, η ομάδα των τρομοκρατών πήγαινε σπίτι με σπίτι, πυρπολώντας τους και πυροβολώντας όποιον συναντούσε με τα καλάσνικοφ ή εκτοξεύοντας χειροβομβίδες εναντίον τους.

Κάποια στιγμή, ο Abu Ghosha περιγράφει ότι μπήκε σε ένα σπίτι και άκουσε τις φωνές μικρών παιδιών που κλαίνε μέσα στο ασφαλές δωμάτιο και πυροβολεί στην πόρτα του δωματίου. Ο άνδρας θυμάται ότι οι φωνές σταμάτησαν τελικά και συμπέρανε ότι τα παιδιά είχαν πεθάνει.

Ο Abu Ghosha και μερικοί από τους άλλους τρομοκράτες συμμετείχαν αργότερα σε ένοπλη σύγκρουση με στρατιώτες του IDF που μπήκαν στο σπίτι από τα παράθυρα και αναγκάστηκαν να παραδοθούν.

Ερωτηθείς γιατί σκότωσαν γυναίκες και παιδιά, ο Abu Ghosha απαντά: «Μας είπαν ότι όλοι οι άποικοι ήταν στρατιώτες».

Όταν ρωτήθηκε ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Χαμάς και του Ισλαμικού Κράτους, ο άνδρας είπε ότι του έδειξαν βίντεο από τους ανακριτές για ορισμένες από τις φρικαλεότητες που διέπραξαν τρομοκράτες της Χαμάς εναντίον Ισραηλινών αμάχων και σχολίασε: «Δεν υπάρχει διαφορά. Είδα βίντεο που είναι χειρότερα από το ISIS».

Hamas terrorist confirms: Their mission is simply to kill. pic.twitter.com/sHfvhIOssl

Israel Defense Forces (@IDF) November 1, 2023Πηγή: Times to israel 
Keywords
Τυχαία Θέματα