Β' Κατηγορία: Αρχίζουν τα ντέρμπι και το ξεκαθάρισμα

Ούτε η 23η αγωνιστική επιφύλαξε κάποια έκπληξη στο πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας, ωστόσο μπαίνουμε στην τελική ευθεία οπότε έφθασε η ώρα που θα αρχίσει και το ξεκαθάρισμα στην κορυφή.

Τις τρεις θέσεις που οδηγούν στην Α΄ Κατηγορία, διεκδικούν πέντε ομάδες και στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, τα αποτελέσματα των μεταξύ τους αγώνων, θα κρίνουν την τελική κατάταξη.

Πιο δύσκολη αποστολή έχει ο Οθέλλος που είναι 5 βαθμούς πίσω από την τρίτη ομάδα και θα δώσει τρία ντέρμπι και για να ελπίζει στην άνοδο θα πρέπει να κερδίσει και τα τρία.

Στην 24η αγωνιστική θα φιλοξενήσει την ΑΕΖ και

αν κερδίσει θα κρατήσει ζωντανές τις ελπίδες του για άνοδο και θα φέρει σε δύσκολη θέση ην ΑΕΖ που στην 25η αγωνιστική θα φιλοξενήσει τον Ολυμπιακό την ώρα που η ομάδα της Αθηαίνου θα αγωνίζεται κόντρα στην Αναγέννηση.

Στην τελευταία αγωνιστική ο Οθέλλος θα φιλοξενήσει την Καρμιώτισσα και αν κερδίσει τα δυο προηγούμενα ντέρμπι τότε θα παίζει την άνοδο του μέχρι την τελευταία στιγμή αφού την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός θα υποδέχεται την Αναγέννηση Δερύνειας.

Με αυτά τα δεδομένα ο αγώνας Οθέλλου-ΑΕΖ θα κρίνει αν θα έχουμε στις δύο τελευταίες αγωνιστικές πέντε ομάδες να διεκδικούν άνοδο ή τέσσερις αφού αν χάσουν οι γηπεδούχοι θα τεθούν οριστικά εκτός διεκδίκησης της ανόδου.

Οι άλλοι τρείς διεκδικητές και στην 24η αγωνιστική είναι τα φαβορί για να κερδίσουν τους αγώνες τους.

Η διαβάθμιση έχει ουσιαστικά κριθεί. Ο Ν. και Σ. Ερήμης και ο Διγενής Ορόκλινης στη νέα περίοδο θα αγωνίζονται στην Γ΄ Κατηγορία ενώ μόνο μαθηματικές είναι οι ελπίδες της Ελπίδας Ξυλοφάγου.

Σκόρερ

Στην βαθμολογία δεν άλλαξαν τα δεδομένα ωστόσο στον πίνακα των σκόρερ είχαμε αλλαγή στην πρώτη θέση. Ο Αντρέας Κυπριανού με τα δύο τέρματα που πέτυχε κόντρα στην Παρεκκλησιά στη νίκη της Αναγέννησης με 3-0,πέρασε πρώτος με 21, αφού ο Μασίνουα παρέμεινε στα 20, μιας και στον Ολυμπιακό ανέλαβε δράση ο Μγκούνι που ήρθε τον Ιανουάριο και πέτυχε 9 τέρματα.

Στην τρίτη βρίσκονται με 14 τέρματα οι Πιτταράς, Πάντος και Παπαθανασίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα