ΒΙΝΤΕΟ: Δύο φάλαινες όρκες εξόντωσαν μέσα σε 24 ώρες 19 καρχαρίες

Ονομάζονται Port και Starboard και αποτελούν τον φόβο και τρόμο των καρχαριών. Πρόκειται για δύο όρκες που εδώ και τουλάχιστον οκτώ χρόνια κινούνται παρέα σε θαλάσσιες περιοχές της Νοτίου Αφρικής και εξοντώνουν μαζικά καρχαρίες. Θαλάσσιοι βιολόγοι των Εθνικών Πάρκων της Νοτίου Αφρικής έκαναν γνωστό ότι οι δύο όρκες κατάφεραν μέσα σε χρονικό διάστημα 24 ωρών να εξοντώσουν τουλάχιστον 17 καρχαρίες με τον αριθμό αυτό να αυξάνεται σε 19 λίγη ώρα μετά την αρχική αναφορά ενώ πιθανώς να βρεθούν και άλλοι νεκροί καρχαρίες αυτής της επίθεσης τις επόμενες μέρες.

Σύμφωνα

με τους επιστήμονες η τρομερή αυτή επίθεση συνέβη στις 23 Φεβρουαρίου με τα κουφάρια των καρχαριών να ξεβράζονται τις επόμενες στις ακτές του χωριού Pearly Beach στο νοτιότερο άκρο της Νότιας Αφρικής τα νερά της οποίας αποτελούν διαχρονικά για διαφόρους λόγους τόπο συγκέντρωσης μεγάλων πληθυσμών καρχαριών.

At least 17 sevengill #sharks have been killed by infamous #killerwhale pair Port &Starboard this week in South Africa. Only the livers were eaten with the leftover carcasses washing ashore [1/3]

Keywords
Τυχαία Θέματα