ΒΙΝΤΕΟ: Μαρτυρία μέλους του υπόκοσμου – Ναρκωτικά, φυλακές και η Συριακή μαφία

Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας στις Κεντρικές Φυλακές.

Είναι η 3η φορά τις τελευταίες εβδομάδες που πραγματοποιείται έφοδος στις Κεντρικές Φυλακές, μετά τις βομβιστικές επιθέσεις εναντίον λειτουργών της Νομικής Υπηρεσίας και την απαίτηση του Γενικού Εισαγγελέα για εξιχνίαση αυτών των εγκληματικών ενεργειών.

Όπως και τις προηγούμενες φορές, βρέθηκε κινητό τηλέφωνο το οποίο παραλήφθηκε ως τεκμήριο, ενώ την ίδια ώρα διεξήχθη έρευνα και σε κατοικία προσώπου που φέρεται να σχετίζεται με τις υποθέσεις.

Στο μεταξύ, σοκ

προκάλεσαν οι αποκαλύψεις μέλους του οργανωμένου εγκλήματος στην εκπομπή του ΡΙΚ «Καθρέφτης» και τον Παναγιώτη Δημόπουλο.

Είπε ότι πλέον ο υπόκοσμος έχει αφοσιωθεί στην εμπορία ναρκωτικών, οργανώνοντας μάλιστα τη διακίνηση μέσα από τις φυλακές με κινητά τηλέφωνα και κάρτες που προμηθεύονται πανεύκολα. «Κοίταξε τα αφεντικά της νύχτας, τα αφεντικά που ήταν έξω και μπήκαν μέσα, είναι… προβληματίζουσι. Είναι στα ναρκωτικά πάλι όπως είπαμε, διότι είχαν τεράστια κέρδη όταν ήταν έξω. Τώρα που είναι μέσα πάλι, παρόλο που έχουν φάει 15, 10, 30, 20 χρόνια, που θα βγουν εν να κρατούν λεφτά. Τώρα, να γίνεις 70 να βγεις να κρατείς λεφτά; Πάλι συνεχίζουν να πουλούν από μέσα. Τα τηλέφωνα είναι πολύ εύκολο να τα βάλεις μέσα, γιατί είναι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που τα βάζουν μέσα.

Όπως είπε, το ίδιο το κράτος δεν θέλει να απενεργοποιήσει τα κινητά τηλέφωνα στις φυλακές. «Θέλουν οι ίδιοι να μην απενεργοποιούνται τα κινητά. Το κράτος. Εγώ στο σπίτι μου άμα θέλω βάλω μηχάνημα δεν δουλεύει κανέναν τηλέφωνο. Για 50 μέτρα, 100, νεκρώνουν όλα τα τηλέφωνα. Αυτοί δεν μπορούν να βρουν την πατέντα να μη δουλεύουν τα τηλέφωνα; Μες στο προαύλιο μην μου πεις ότι δεν τους βλέπουνε ότι κρατούν τηλέφωνα; Κάντο μες στα κελιά να μην δουλεύουν».
Όπως υποστήριξε, η νύχτα της Λευκωσίας περνάει σιγά σιγά στα χέρια της Συριακής μαφίας. «Ήδη τώρα μια τεράστια δύναμη έχουν αποκτήσει οι Σύριοι. Μεγάλη δύναμη. Που αυτοί δεν είναι.. δεν ντρέπονται να σταματήσουν μέχρι εκεί, αλλά σε λίγα χρόνια αν δεν προλάβει σήμερα η νύχτα, δεν θα προλάβει να τους νικήσει. Οι αρχηγοί της Κύπρου, ας πούμεν ντε, δεν τους ενδιαφέρει, γιατί έχουν τις δουλειές τους. Υπολογίζω σε 2-3 χρόνια όλοι θα δίνουν εξηγήσεις στη μαφία από τη Συρία. Θα ελέγχει τους πάντες».

Όπως είπε, αυτό που τους κάνει ισχυρούς στη νύχτα είναι το γεγονός ότι έχουν βιώσει εμπόλεμες καταστάσεις και είναι εύκολο για αυτούς να βρουν εκτελεστές. 

Διαβάστε ακόμη: Νέα έφοδος στις Κεντρικές Φυλακές - Έρευνα σε οικία ύποπτου προσώπου

Keywords
Τυχαία Θέματα