Βλέπει ΟΕΛΜΕΚ για να κατευνάσει ανησυχίες στο μέτωπο της Παιδείας η Μιχαηλίδου

Σήμερα πραγματοποιείται η συνάντηση της ηγεσίας της ΟΕΛΜΕΚ με την Υπουργό Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας, Αθηνά Μιχαηλίδου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 14:00 στο Υπουργείο Παιδείας και επί τάπητος θα τεθούν ζητήματα, τα οποία περιλαμβάνονται και σε επιστολή της Οργάνωσης προς την κ. Μιχαηλίδου.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή

της η ΟΕΛΜΕΚ αναφερόταν σε επείγοντα θέματα, όπως οι εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς, η ύλη, τα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης και πώς θα γίνει η στελέχωσή τους, η στελέχωση ολοήμερων σχολείων κ.λπ.

Σε δηλώσεις της την περασμένη Κυριακή, η κ. Μιχαηλίδου είχε σημειώσει ότι εδώ και 11 μήνες, σχεδόν ένα χρόνο, έχει πολύ συχνή επικοινωνία με όλες τις εκπαιδευτικές οργανώσεις, χαρακτηρίζοντας τη συνεργασία μαζί τους πολύ σημαντική, όπως το έχει δηλώσει πάρα πολλές φορές .

Τα θέματα που θίγουν (σ.σ. η ΟΕΛΜΕΚ) δεν είναι καινούργια, είπε.

Επεσήμανε επίσης ότι η αναφορά του Προέδρου της ΟΕΛΜΕΚ, Δημήτρη Ταλιαδώρου, για πρόθεση λήψης μέτρων «δεν μας αφορά αυτήν την στιγμή και ακόμη δεν τους έχουμε ενημερώσει για να κρίνουμε σε ποιο στάδιο βρίσκεται η συνεργασία μας με την οργάνωση».

Keywords
Τυχαία Θέματα