ΒΟΛΛΕΙ Μεγάλος νικητής ο Παφιακός

Νίκησε στο «Αφροδίτη» την ΑΕΚ Καραβά με 3-1

Με τρεις αγώνες συνεχίστηκε την Παρασκευή το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Πετοσφαίρισης Α’ Κατηγορίας Ανδρών. Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι έγινε στην αίθουσα «Αφροδίτη», όπου Παφιακός και ΑΕΚ Καραβά έδωσαν πραγματική μάχη για τη νίκη, με τελικό νικητή τον Παφιακό με 3-1. Στα άλλα παιχνίδια, η Ανόρθωση συνάντησε δυσκολίες στη Δερύνεια μόνο στο τρίτο σετ,

κερδίζοντας με 3-0 την Αναγέννηση, ενώ στο Αθλητικό Κέντρο «Σπύρος Κυπριανού» η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε εύκολα 3-0 τον Καποδίστρια Εθνικό Λατσιών.

Ντέρμπι στην Πάφο

Πραγματική μάχη έγινε στην κλειστή αίθουσα Αφροδίτη, μεταξύ Παφιακού και Pokka ΑΕΚ Καραβά Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος, δυνατός και με πολλή ένταση. Ο Παφιακός ήταν πιο αποτελεσματικός στα δυο πρώτα σετ, τα οποία κέρδισε με 25-22 και 25-23, αν και οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ. Στο τρίτο σετ η ΑΕΚ Καραβά αντέδρασε προ του φάσματος μια νέας ήττας στο πρωτάθλημα και μείωσε σε 2-1, αφού κέρδισε το σετ 25-22, παρά το γεγονός ότι οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες 22-22. Στο τέταρτο σετ ο Παφιακός πιο αποφασιστικός δεν άφησε την ΑΕ Καραβά σε περαιτέρω αντίδραση, έφθασε στην κατάκτηση του σετ με 25-19, παίρνοντας μια πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου.

Καταφανώς ανώτερη η Ανόρθωση κέρδισε την Αναγέννηση με 3-0 στη Δερύνεια. Η ομάδα του Μάριου Κοντού συνάντησε δυσκολίες μόνο στο τρίτο σετ, όταν οι «πράσινοι» του Αντώνη Κωνσταντίνου ισοφάρισαν 20-20 και 21 και 21. Ωστόσο, η Ανόρθωση πιο ουσιαστική στο τέλος του σετ κέρδισε με 25-21. Στο πρώτο και δεύτερο σετ, οι «κυανόλευκοι» χωρίς να συναντήσουν δυσκολίες κέρδισαν με 25-14 και 25-18.

Keywords
Τυχαία Θέματα