Σπαράζει η Κύπρος:"Πες σε μωρά ότι έφυγες""Ο παπάς πήρε το 4χρονο"

Στα μαύρα ντύθηκαν μέσα σε λίγες ώρες δυο οικογένειες και μαζί τους κι η Κύπρος. Μέσα σε λίγες ώρες, ολόκληρη η χώρα συγκλονίστηκε από τα απανωτά θανατηφόρα δυστυχήματα.

Πρώτο ήταν αυτό της Λεμεσού, στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών, όπου ένας πατέρας έσβησε μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του.

Προτού προλάβει να συνέλθει από τη μια τραγωδία η χώρα, μια άλλη στον δρόμο Αγίας Νάπας – Λάρνακας, παρά την έξοδο Αβδελλερού, έμελλε να συγκλονίσει περαιτέρω.

Ένα 5χρονο αγγελούδι έσβησε μπροστά στα έντρομα μάτια

της οικογένειάς του. Αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 34χρονος Βούλγαρος κτύπησε στο πίσω μέρος του οχήματος του διπλοκάμπινου της οικογένειας, με αποτέλεσμα αυτό να ανατραπεί. Αποτέλεσμα ήταν να σκοτωθεί το κοριτσάκι και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του να μεταφερθούν για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Τα παιχνίδια της μοίρας

«Έλα πίσω, κοίταξε τα μωρά και πες τους ΕΣΥ πως έφυγες», έγραψε η σύζυγος του αδικοχαμένου Ζαχαρία Ευριπίδου λίγες ώρες μετά το μοιραίο. Ο άτυχος οικογενειάρχης καταλείπει σύζυγο και δυο ανήλικα μωρά.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας, εξάλλου, εκτυλίχθηκαν και στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο χαροκαμένος πατέρας έσπευσε κρατώντας την 5χρονη κόρη του στα χέρια.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, πίσω από το διπλοκάμπινο βρισκόταν τυχαία ο κουμπάρος του χαροκαμένου πατέρα. Μαζί με τον κουμπάρο του οδήγησαν το παιδί στο Νοσοκομείο, ακολουθώντας μια τρελή πορεία, για να φτάσουν έγκαιρα. Μάταια, αφού, όπως μαρτυρεί, οι διερχόμενοι οδηγοί δεν τους έδιναν προτεραιότητα στον δρόμο. Το παιδί έσβησε και οι γιατροί δεν κατάφεραν να κάνουν κάτι περαιτέρω.

Καμπανάκι Πολιτείας

Έκτακτη, ευρεία σύσκεψη, εξάλλου, θα πραγματοποιηθεί στο Αρχηγείο της Αστυνομίας με όλους τους εμπλεκόμενους, με αφορμή τα θανατηφόρα τροχαία. Έκκληση, εξάλλου, απηύθυνε μέσω του ΣΙΓΜΑ ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ο οποίος ανέφερε ότι όλοι πρέπει να έχουμε οδική συνείδηση.

Παράλληλα, τον κώδωνα του κινδύνου κρούει και η ΜΚΟ Reaction, η οποία καλεί τον ΠτΔ να συγκαλέσει ευρεία σύσκεψη, με αφορμή τα θανατηφόρα τροχαία.

Συγκλονισμό εξάλλου προκαλούν τα όσα ισχυρίστηκε ενώπιον Δικαστηρίου ο οδηγός που προσέκρουσε στο μοιραίο διπλοκάμπινο.

Keywords
Τυχαία Θέματα