Βουλευτής CHP: Nέο «σκάνδαλο Σουσουρλούκ» βλέπει στην δολοφονία Φάλγιαλι

Ως νέο «σκάνδαλο Σουσουρλούκ» βλέπει την δολοφονία του επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι στα κατεχόμενα ο βουλευτής του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Αλμπάι Άρτμεν, ο οποίος, επικαλούμενος τον μαφιόζο Σεντάτ Πέκερ, αναφέρει ότι «λέγεται ότι είχε επαφή με ορισμένα μέλη της κυβέρνησης».

Στον λογαριασμό του στο twitter, ο βουλευτής της αντιπολίτευσης αναφέρει ότι “ο Χαλίλ Φάλγιαλι τον οποίο επέδειξε ο Σεντάτ Πέκερ και λέγεται ότι είχε επαφή με ορισμένα μέλη της κυβέρνησης δολοφονήθηκε. Μαζί

με το ΑΚΡ επέστρεψε και η εποχή του Σουσουρλούκ. Και μάλιστα με το παραπάνω”.

Στα βίντεο του, ο αρχηγός του οργανωμένου εγκλήματος της Τουρκίας, Σεντάτ Πέκερ, είχε κατηγορήσει τον Χαλίλ Φάλγιαλι ότι διακινούσε ναρκωτικά με τον γιο του αντιπροέδρου του ΑΚΡ Μπιναλί Γιλντιρίμ, Ερκάν Γιλντιρίμ, και τον πρώην Υπουργό Εσωτερικών, Αχμέτ Αγάρ. Σε ένα από τα βίντεό του μάλιστα αναφέρει:

"Γιατί δεν παίρνετε τον Χαλίλ Φάλγιαλι, το αφεντικό των ναρκωτικών της Μέσης Ανατολής; Όλους τους παίρνετε, εκείνον γιατί δεν τον παίρνετε; Αλλά εκείνος έχει κασέτες. Τους έχει τραβήξει όλους αυτός. Η κοκαΐνη αρχικά ερχόταν από την Κολομβία. Μετά μέσω Βενεζουέλας. Πώς γινόταν η διακίνηση χρημάτων; Κύπρος... Όλη η κίνηση των χρημάτων γινόταν από εδώ. Ο άνθρωπος που δεν είχε τίποτα πριν από 20 χρόνια είναι τώρα ο ιδιοκτήτης της Κύπρου... Υπάρχουν 10 φάκελοι γι' αυτόν στην Τουρκία... Γιατί δεν τον φέρνεις; Όλα τα παράνομα στοιχήματα περνούν από αυτόν. Είναι και στις επίσημες αναφορές του κράτους. Έκανε την Κύπρο κέντρο για ναρκωτικά και τυχερά παιχνίδια”.

Διαβάστε επίσης 

Αντιδράσεις κατεχόμενα για δολοφονία βαρώνου Φάλγιαλι - Τατάρ:«Πολύ αξιόλογος»

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα