Βραζιλία - Αργεντινή: Γράφει ιστορία ο χαμένος!

Ο ημιτελικός του Κόπα Αμέρικα, ανάμεσα στην Βραζιλία και την Αργεντινή, έχει προσελκύσει, όπως ήταν αναμενόμενο τα βλέμματα όλου του κόσμου και οι ποδοσφαιρόφιλοι περιμένουν με αγωνία την αναμέτρηση τα ξημερώματα (03:30 ώρα Κύπρου).    

Εκτός από τη δόξα του νικητή και τη συμμετοχή στον τελικό, οι δύο ομάδες θέλουν να αποφύγουν να βάλουν το όνομά τους σε μια «μαύρη λίστα».

Τα τελευταία 30 χρόνια δεν έχει αποκλειστεί ποτέ η Βραζιλία και η Αργεντινή σε ημιτελικό. Από το 1989 μέχρι σήμερα, τα δύο «μεγαθήρια»

όταν έφτασαν στους «4» κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, αυτό το ρεκόρ θα... σπάσει τα ξημερώματα και το μόνο που απομένει είναι να δούμε ποια ομάδα θα μείνει εκτός συνέχειας.

Οι δύο ομάδες, ενώ έχουν πολλές φορές οδηγηθεί στα πέναλτι στη διοργάνωση, στα ημιτελικά συνήθως προκρίνονται στην κανονική διάρκεια του αγώνα. Αμφότεροι μόλις μια φορά οδηγήθηκαν στη ρώσικη ρουλέτα, όλα αυτά τα χρόνια. Το 2004 η Βραζιλία είχε επικρατήσει με 5-3 της Ουρουγουάης (1-1 κ.α.), ενώ το 1993 η Αργεντινή είχε νικήσει με 6-5 (0-0) την Κολομβία.

Keywords
Τυχαία Θέματα