Ξανά στο προσκήνιο ο Πάντιτς για την ΑΕΛ

Λίγες μέρες έμειναν πριν την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και η ΑΕΛ έχει στόχο την ενίσχυσή της στο κέντρο της άμυνας. 

Ένας ποδοσφαιριστής, που απασχόλησε την ομάδα της Λεμεσού τις προηγούμενες μέρες, ήταν ο Αλεξάντερ Πάντιτς της Δόξας. Ο Σέρβος, το προηγούμενο διάστημα είχε ένα τραυματισμό και η περίπτωση του δεν προχώρησε, σε συνδυασμό με το γεγονός πως ανανέωσε το συμβόλαιο του με την προσφυγική ομάδα. 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το όνομα του Πάντιτς

βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο. Μάλιστα, η διοίκηση της ΑΕΛ είχε επαφές με τον πρόεδρο της ομάδας της Κατωκοπιάς, Κώστα Χριστοδούλου, με στόχο να βρεθεί η χρυσή τομή και να ολοκληρωθεί το deal. Για την ώρα δεν υπάρχει επίσημη συμφωνία και όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στα επόμενα 24ωρα. 

Αν τελικά ο ποδοσφαιριστής μετακομίσει στην Λεμεσό, δεν θα τεθεί άμεσα στην διάθεση του Κέρκεζ, καθώς, όπως είπαμε, αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. 

Φυσικά, θα πρέπει να προκύψει αποχώρηση από τον κατάλογο Α για να εγγραφεί ο Πάντιτς ή κάποιος άλλος κεντρικός αμυντικός. Σε τέτοια περίπτωση, πρώτο φαβορί για να αποχωρήσει είναι ο Μομσίλο Ράσο.

Keywords
Τυχαία Θέματα