Μακάρειο: Άδειασε το δωμάτιο που «βόλεψαν» οικογένεια

Μετακινήθηκε τελικά από το δωμάτιο της Εντατικής Παίδων η οικογένεια παιδιού από την Ουκρανία, που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση εδώ και δύο βδομάδες στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Η υπόθεση που αποκάλυψε την περασμένη βδομάδα το Sigmalive, για προνομιακή μεταχείριση οικογένειας Ουκρανού κροίσου, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με αποτέλεσμα να αδειάσει τελικά το δωμάτιο που φιλοξενούσε τη μητέρα, τη γιαγιά και την νταντά του 5χρονου αγοριού, που νοσηλεύεται στην Εντατική.

Για το περιστατικό είχε ζητήσει διερεύνηση ο Υπουργός

Υγείας, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής Υγείας το χαρακτήρισε απαράδεκτο, ζητώντας άμεσα εξηγήσεις από τους λειτουργούς.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ΣΙΓΜΑ, το παιδί, που υποφέρει από σοβαρό σύνδρομο, νοσηλεύεται εδώ και δύο βδομάδες, ενώ η οικογένεια του πολυεκατομμυριούχου αξιωματούχου της ουκρανικής κυβέρνησης, είχε δεσμεύσει το δωμάτιο για να βρίσκεται κοντά στο παιδί, προκαλώντας άνιση μεταχείριση έναντι οικογενειών άλλων παιδιών.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι οδηγίες για προνομιακή μεταχείριση της εν λόγω οικογένειας, δόθηκαν από διευθυντικό λειτουργό του Νοσοκομείου.

Το παιδί συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Μακάρειο. Υπολογίζεται ότι θα παραμείνει ακόμη δυο βδομάδες, αφού λαμβάνει ειδική θεραπεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα