Ξεκινά το έργο για την ανάδειξη του πυρήνα της Μαραθούντας

Υπογράφηκε την Παρασκευή στην Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου το συμβόλαιο για ανάδειξη του ευρύτερου πυρήνα και ανάπλαση δρόμων στην Κοινότητα Μαραθούντας.

Σύμφωνα με γραπτή ανακοίνωση της Επάρχου Πάφου Μαίρης Λάμπρου, επιτυχούσα εργοληπτική εταιρεία είναι η κοινοπραξία ABRAHAM &YIANGOS ABRAHAM LTD και G.S.A. ROCKS BUILDERS LTD με ποσό συμβολαίου €547.568 πλέον ΦΠΑ.

Όπως αναφέρεται, το έργο αρχίζει σε 10 ημέρες περίπου και η διάρκεια εκτέλεσης

θα είναι 14 μήνες. Μελετητές του έργου είναι οι Αρχιτέκτονες-Μηχανικοί Π.  &Γ.  Θεμιστοκλέους. Το έργο ωρίμασε η Επαρχιακή Διοίκηση Πάφου που θα συντονίζει και την εκτέλεσή του.

Σύμφωνα με την κ. Λάμπρου, η δαπάνη καλύπτεται από τον Κρατικό Προυπολογισμό κατά 90% και κατά 10% από το Κοινοτικό Συμβούλιο.

Πέραν του ποσού του συμβολαίου ήδη καταβλήθηκαν από κρατικά κονδύλια τα δικαιώματα των υπηρεσιών ΑΗΚ  και Cyta για €143.053,71 για τις αναγκαίες εργασίες υπογειοποίησης.

Ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, κ. Χριστάκης Ανδρέου ευχαρίστησε την Έπαρχο και τους Πολιτικούς Μηχανικούς του Γραφείου της για τις όλες προσπάθειες στην προώθηση του έργου, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Keywords
Τυχαία Θέματα