Ξεκίνησαν τα διάσημα προπονητικά camp με το Real Madrid Foundation

To πρωί της Δευτέρας 3 Ιουλίου, ξεκίνησαν τα πολυαναμενόμενα προπονητικά camp του Real Madrid Foundation τα οποία γίνονται σε συνεργασία με το Aphrodite Hills Resort και το Be Free Football.

Τα νεαρά ταλέντα του ποδοσφαίρου φορώντας την καθορισμένη στολή των προπονητικών camp, έφτασαν γεμάτα όρεξη και ανυπομονησία στο Στάδιο «Μιχάλης Χρ. Κυπριανού» στη Γεροσκήπου και πήραν

θέση για να δεχτούν τις πολύτιμες οδηγίες του προπονητή τους.

Μετά το τέλος των πρωινών προπονήσεων, η ομάδα του Aphrodite Hills Resort και ο Όμιλος Atlantica υποδέχθηκαν και επίσημα τους εκπρόσωπους του Real Madrid Foundation και Be Free Football σε μια λιτή τελετή την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γεροσκήπου κ.Κυριάκος Χατζηβασίλης, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου της Γεροσκήπου, εκπρόσωποι των μέσων επικοινωνίας καθώς και εκπρόσωποι της οικογένειας του αγνοούμενου Μιχάλη Κυπριανού, προς τιμήν του οποίου μετονομάστηκε το Δημοτικό Στάδιο Γεροσκήπου.

Στο χαιρετισμό του, ανάμεσα σε άλλα, ο Γενικός Διευθυντής του Aphrodite Hills Resort, Ανδρέας Χρυσοστόμου δήλωσε «αυτές οι πρωτοβουλίες και οι αθλητικές δράσεις του Aphrodite Hills Resort, είναι πλέον μέρος της ταυτότητας και της κουλτούρας μας. Εδώ και πολλά χρόνια συνεργαζόμαστε με διεθνή ονόματα και καλωσορίζουμε αθλητικές δράσεις που ξεχωρίζουν, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά γενικότερα στο αθλητικό κομμάτι (γκολφ, τένις, καλαθόσφαιρα, ποδηλασία και άλλα) εμπλουτίζοντας έτσι το τουριστικό προϊόν του νησιού  και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε» ενώ συνέχισε «Ο αθλητισμός πλάθει όμορφες προσωπικότητες και εμείς από την πλευρά μας, οφείλουμε να πλάσουμε έναν ωραίο αθλητισμό για τα παιδιά μας».

Ολοκληρώνοντας κ. Χρυσοστόμου είπε «Τα προπονητικά camps από το Real Madrid Foundation έχουν αγκαλιαστεί από το κοινό αποδεικνύοντας την ανάγκη που έχει ο κόσμος για υψηλή ποιότητα. Oι επισκέπτες πλέον έχουν αυξήσεις τις απαιτήσεις τους και έχουν αναθεωρήσει σημαντικά τις ανάγκες τους. Ως εκπρόσωποι του τουριστικού τομέα, οφείλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη και να συνεισφέρουμε τόσο στην δημιουργία ποιοτικού προϊόντος όσο και στην προβολή της τουριστικής ποιότητας που προσφέρει το Aphrodite Hills Resort, o Όμιλος Atlantica και η Κύπρος γενικότερα».

O Διευθυντής Αθλητικού Τμήματος του Aphrodite Hills Resort, κ. Andrew Darker, καλωσόρισε με τη σειρά του, τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και παρέδωσε τα διπλώματα συμμετοχής.

Οι εγγραφές για τα προπονητικά camp από τo Real Madrid Foundation, συνεχίζουν καθώς οι προπονήσεις θα διαρκέσουν μέχρι τις 11 Αυγούστου. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται καθημερινά σε 3 ξεχωριστά χρονικά περιθώρια για 3 διαφορετικές ηλικιακές ομάδες, με τη συμμετοχή  παιδιών από 6 έως 17 ετών. Τα παιδιά μπορούν να επιλέξουν συμμετοχή σε εβδομαδιαία βάση ή συμμετοχή σε μονοήμερη προπόνηση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, στο aphroditehills.com

Keywords
Τυχαία Θέματα