Υπό 8ήμερη κράτηση ο 30χρονος που έφτασε Κύπρο φορτωμένος με 15kg κάνναβης

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 30χρονου για την υπόθεση κατάσχεσης 15 κιλών κάνναβης προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η σύλληψη του 30χρονoυ έγινε στο πλαίσιο ενεργειών της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών σε συνεργασία με τις Τελωνειακές Αρχές για εντοπισμό προσώπων που εισάγουν ναρκωτικά στην Κυπριακή Δημοκρατία μέσω αεροδρομίων.

Ο 30χρονος

ανακόπηκε για έλεγχο γύρω στις 11.20 χθες Τρίτη στο αεροδρόμιο Πάφου, αφού αφίχθηκε από χώρα του εξωτερικού. Σε έρευνα που ακολούθησε, εντοπίστηκαν στην αποσκευή του τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν ποσότητα κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους δεκαπέντε κιλών και 410 γραμμαρίων περίπου.

Ο 30χρονος ύποπτος συνελήφθη και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενος μεταξύ άλλων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να ανέφερε πως τον προσέγγισαν πρόσωπα που δεν γνωρίζει τα οποία του ζήτησαν να μεταφέρει ναρκωτικά έναντι αμοιβής. Φέρεται να ανέφερε ακόμη στα μέλη της ΥΚΑΝ ότι δεν γνωρίζει ποιοι είναι αυτοί που θα παραλάμβαναν τα ναρκωτικά.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

Διαβάστε επίσης: Έφτασε από Βιέννη στο αεροδρόμιο Πάφου φορτωμένος με 16kg κάνναβης στη βαλίτσα

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα