Υπόγεια σύγκρουση Χάρη – Παμπορίδη – «Καρφιά» και «υπαινιγμοί»

Αντιπαραθέσεων συνέχεια στον ΔΗΣΥ, μετά την κριτική που άσκησε ο τέως Υπουργός Υγείας Γιώργος Παμπορίδης, στην ηγεσία του κόμματος, με αφορμή το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών.

Αυτή τη φορά, η νέα «υπόγεια» κόντρα έχει πρωταγωνιστές τον Γιώργο Παμπορίδη και τον Χάρη Γεωργιάδη.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Γεωργιάδης κλήθηκε να σχολιάσει τις δημόσιες επικρίσεις που ακούστηκαν κατά της ηγεσίας του κόμματος από τον κ. Παμπορίδη και άλλους, για να εκφράσει τη διαφωνία του με αυτή την πρακτική.

Ο Υπουργός Οικονομικών, μιλώντας

στο κρατικό ραδιόφωνο την Πέμπτη (6/6), υποστήριξε ότι κάποιος πρέπει να μιλά πριν τις εκλογές, για να βελτιώνει καταστάσεις και όχι κατόπιν εορτής.

Το «κατόπιν εορτής» ενόχλησε τον Παμπορίδη, ο οποίος την Παρασκευή (7/6) απάντησε στον Χάρη, χωρίς όμως να τον κατονομάζει, μέσω twitter.

Ο τέως Υπουργός Υγείας ανήρτησε φωτογραφία συνέντευξης που είχε παραχωρήσει λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή Αναστασιάδη, γράφοντας: «Για όσους υπαινίσσονται ότι όσα είπα σε πρόσφατη συνέντευξή μου τα είπα «κατόπιν εορτής» και λόγω της ήττας, παραθέτω φωτό συνέντευξής μου πέρσι, 18/3/2018, μέρες μετά από μια Νίκη. Στη δίκη μου ηθική, δεν εγείρεις διαφωνίες με το κόμμα σου δημόσια μέσα σε προεκλογικό. Θα ήταν υπόσκαψη».

Για όσους υπαινίσσονται ότι όσα είπα σε πρόσφατη συνέντευξη μου τα είπα «κατόπιν εορτής» κ λόγω της ήττας παραθέτω φωτό συνέντευξης μου πέρσι 18/3/2018 μέρες μετά από μια Νίκη. Στη δίκη μου ηθική δεν εγείρεις διαφωνίες με το κόμμα σου δημόσια μέσα σε προεκλογικό. Θα ήταν υπόσκαψη pic.twitter.com/Y2wG1c5hnx

— George Pamboridis (@GPamboridis) June 7, 2019

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα σ’ αυτό το κλίμα, ο ΔΗΣΥ οδηγείται τη Δευτέρα (10/6) σε διευρυμένο πολιτικό γραφείο, στο οποίο θα παραστούν πρώην και νυν Υπουργοί και βουλευτές του κόμματος, για να παραθέσουν τις θέσεις και τις απόψεις τους σ’ ό,τι αφορά τους λόγους για τους οποίους το κόμμα οδηγήθηκε στις εκλογικές απώλειες της 26ης Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα