Υπογραφή σύμβασης για δημιουργία δύο νέων πάρκων στον Δήμο Πάφου

Με δύο νέα πάρκα στις οδούς Γεωργίου Χριστοφόρου και Αλεξανδρουπόλεως ο Δήμος Πάφου εμπλουτίζει τις υπαίθριες υποδομές αναψυχής της πόλης με δαπάνη €542.000. Στόχος, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, είναι η ενίσχυση των υποδομών και των υπηρεσιών του Δήμου προς τους πολίτες στον ευαίσθητο τομέα της αναψυχής με ουσιαστική επίδραση στην βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Με το Πάρκο επί της οδού Γεωργίου Χριστοφόρου ο Δήμος επιχειρεί να αναζωογονήσει μια περιοχή η οποία βρίσκεται στο κέντρο αλλά χρήζει τόνωσης σε σχέση με την αναψυχή

παιδιών και ατόμων διαφόρων ηλικιών, προστίθεται. Το πάρκο θα ανεγερθεί στον χώρο του παλιού εργαστηρίου επεξεργασίας μαρμάρων.

Το πάρκο επί της οδού Αλεξανδρουπόλεως θα διαμορφωθεί σε χώρο πρασίνου.

Τα δύο πάρκα περιλαμβάνουν εργασίες τοπιοτέχνισης, δεντροφύτευση, τοποθέτηση παιχνιδιών, αστική επίπλωση και αστικό φωτισμό.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Πάφου, η σύμβαση για την κατασκευή των δύο πάρκων υπογράφηκε σήμερα στο Δημοτικό Μέγαρο Πάφου μεταξύ του Δήμου Πάφου ως αναθέτουσας αρχής και της κοινοπραξίας Agagrand Construction Ltd και P.Demou και D.Parekklisitis Developers Ltd.

Την σύμβαση υπέγραψαν εκ μέρους του Δήμου Πάφου ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος και εκ μέρους της κοινοπραξίας ο Απτουλραχίμ Αλχαπράτ.

Η διάρκεια εκτέλεσης του αντικειμένου της σύμβασης είναι 6 μήνες από την ημερομηνία έναρξης λειτουργίας του έργου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα