Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Λεμεσόύ ο Γιάννος Νεοκλέους

Θέση δημοτικού σύμβουλο στο δήμο Λεμεσού με το ψηφοδέλτιο της ΔΗΠΑ διεκδικεί ο Γιάννος Νεοκλέους  ο οποίος μοιράστηκε τους βασικούς άξονες της υποψηφιότητάς του με ανάρτηση στο διαδίκτυο.

Ακολουθεί ανάρτηση 

Ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Λεμεσού, σκοπεύω να στηρίξω την εφαρμογή μιας σειράς από βασικές πρωτοβουλίες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.

Οι δράσεις αυτές θα περιλαμβάνουν την άμεση επισκευή των δρόμων, την υποστήριξη των αστέγων, τη διασφάλιση της ασφάλειας με ναυαγοσώστες διαθέσιμους όλο τον χρόνο, την καθαριότητα και

φωτισμό των πάρκων, την αντιμετώπιση των πλημμυρών, τη δενδροφύτευση, την προσβασιμότητα σε πεζοδρόμια και παραλίες για ΑΜΕΑ, την ασφάλεια των κτιρίων, την επιτάχυνση των αδειοδοτήσεων, τη βελτίωση της κυκλοφοριακής ροής, την προώθηση μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, τη δημιουργία χώρων στάθμευσης, την αξιολόγηση της κυκλοφοριακής επιβάρυνσης από νέες επιχειρήσεις και τη διαχείριση του ζητήματος των παράνομων αλλοδαπών.

Με αυτό το μανιφέστο, δεσμεύομαι να δουλέψω ακούραστα για μια Λεμεσό πιο ασφαλή, καθαρή, πράσινη και προσβάσιμη, στηρίζοντας ταυτόχρονα την τοπική οικονομία και ενισχύοντας την κοινότητα.                 

Keywords
Τυχαία Θέματα