Υποψήφιος για την αντιδημαρχία Κόρνου, ο νυν κοινοτάρχης Μιχαλάκης Σάββα

Tην υποψηφιότητά του για την αντιδημαρχία Κόρνου, εξήγγειλε ο νυν κοινοτάρχης Μιχαλάκης Σάββα

Στην γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε, δίνει έμφαση στη μεταρρύθμιση της τοπικής αυτοδιοίκησης, καθώς και στην εμπειρία του και τις γνώσεις που έχει αποκτήσει ως κοινοτάρχης, σημειώνοντας ότι μπορεί να ανταπεξέλθει στις προκλήσεις.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Αγαπητοί συγχωριανοί,

Αγαπητές συγχωριανές,

Η υλοποίηση της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης αποτελεί μια κρίσιμη αλλά και ιστορική καμπή στην πορεία και το μέλλον της κοινότητάς

μας. Η ένταξη μας στο νέο Δήμο Λευκάρων αποτελεί βήμα προς τα μπροστά, με μεγάλες προοπτικές τις οποίες πρέπει να αξιοποιήσουμε, αλλά και με προκλήσεις που θα πρέπει να χειριστούμε υπεύθυνα, σε συνεργασία με τις υπόλοιπες κοινότητες, για να φτιάξουμε μαζί ένα Δήμο πρότυπο σωστής λειτουργίας. Ένα δήμο σύγχρονο, εύρωστο, με κοινωνικό χαρακτήρα, που θα υπηρετεί τους δημότες του και θα αναβαθμίζει το επίπεδο της ποιότητας ζωής τους, διατηρώντας ταυτόχρονα την ταυτότητα, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, την ιστορία και την παράδοση της κάθε κοινότητας.

Μπροστά σε αυτές τις προκλήσεις και έχοντας ως εφόδια την πολύχρονη εμπειρία και γνώσεις που απέκτησα ως Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κόρνου, την αποτελεσματικότητα και υπευθυνότητα που με διακρίνει, θέτω την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου για την Αντιδημαρχία του Δημοτικού διαμερίσματος Κόρνου. Εφόδια και αξίες που μαζί με την δική σας εμπιστοσύνη και συνεργασία θα αποτελέσουν την εγγύηση για περαιτέρω ανάπτυξη και πρόοδο του Κόρνου προς όφελος της κοινότητας μας και όλων των κατοίκων της.

Μιχαλάκης (Μάκης) Σάββα

Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Κόρνου.

Μαζί για την ανάπτυξη του Κόρνου στην νέα εποχή..

Keywords
Τυχαία Θέματα