Υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Λευκωσίας εξήγγειλε ο Χρίστος Ιωσήφ

Ανεξάρτητη υποψηφιότητα για την αντιδημαρχία Λευκωσίας εξήγγειλε ο Χρίστος Ιωσήφ.

Αυτούσια η ανακοίνωση: 

Συνδημότισσες και συνδημότες,

Η Λευκωσία μας δεν χρειάζεται μεγάλα λόγια. Η Λευκωσία χρειάζεται έργα και πράξεις. Χρειάζεται ανθρώπους με εμπειρίες, ικανότητες, όραμα, ήθος, αφοσίωση και αγάπη για την πόλη μας.

Ως Αντιδήμαρχος Λευκωσίας απέδειξα ότι μπορώ να λειτουργήσω συναινετικά και συλλογικά συνεισφέροντας εποικοδομητικά

στην εύρυθμη λειτουργία του Δήμου μας. Μπορώ, με τις γνώσεις και την εμπειρία που απέκτησα για χρόνια μέσα από το Δημοτικό Συμβούλιο Λευκωσίας, να συμβάλω στην υλοποίηση της μεταρρύθμισης της τοπικής αυτοδιοίκησης έτσι ώστε ο νέος Δήμος της Λευκωσίας, να χτιστεί σε στέρεες βάσεις.

Τα τελευταία 7 χρόνια σχεδιάσαμε και αποπερατώσαμε πολλά έργα τα οποία άλλαξαν προς το καλύτερο την πόλη μας. Αυτό επιτεύχθηκε μέσα από τη συνεργασία του Δημοτικού Συμβουλίου με τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο. Με σύμπνοια, αποφασιστικότητα, αφοσίωση και προπαντός συλλογικότητα.

Υπάρχουν όμως πολλά ακόμα τα οποία πρέπει να γίνουν.

Η Λευκωσία αντιμετωπίζει προκλήσεις και δύσκολα προβλήματα. Νοιάζομαι για την πόλη μας. Γι’ αυτό προτεραιότητα μου παραμένει η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων της σε κάθε γειτονιά. Από το Καϊμακλί, την Παλλουριώτισσα και τους Άγιους Ομολογητές, μέχρι το κέντρο, τον Άγιο Αντώνιο, τον Λυκαβητό και τον Άγιο Ανδρέα.

Η Λευκωσία μας πρέπει να γίνει πιο πράσινη, πιο καθαρή, πιο φιλική και ανθρώπινη για τους κατοίκους της και τους επισκέπτες της.

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση νέων έργων πρέπει να συνεχιστεί, με στόχο μια ισορροπημένη βιώσιμη ανάπτυξη η οποία θα καταστήσει τη Λευκωσία μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα.

Ταυτόχρονα, πρέπει να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες που φέρνει η μεταρρύθμιση με σκοπό να προσφέρουμε πιο αποτελεσματικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες στους δημότες μας, με χαμηλότερο κόστος. Πιστεύω στο ανθρώπινο δυναμικό του δήμου μας, το οποίο θα κληθεί να ηγηθεί αυτής της προσπάθειας. Μαζί, θα τα καταφέρουμε.

Η Λευκωσία μπορεί να αποτελέσει πρότυπο ευημερίας και ανάπτυξης. Ο στόχος όμως αυτός περνά μέσα από την επανένωση της πόλης μας. Την επανένωση της τελευταίας μοιρασμένης Πρωτεύουσας στην Ευρώπη. Με την ελπίδα ότι αυτή δεν θα αργήσει.

Ενόψει των εκλογών της τοπικής αυτοδιοίκησης τον προσεχή Ιούνιο, καταθέτω την ανεξάρτητη υποψηφιότητα μου για την Αντιδημαρχία της Λευκωσίας.

Με εφόδια μου την εμπειρία, την ικανότητα, το ήθος και την αφοσίωση στα κοινά και την πόλη μας, απευθύνομαι σε όλες και όλους, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης, για να φτιάξουμε μαζί μια καλύτερη Λευκωσία για εμάς και τα παιδιά μας.

Το βιογραφικό του

Ο Χρίστος Ιωσήφ γεννήθηκε το 1963 και κατάγεται από την Παλλουριώτισσα.

Είναι κάτοχος πτυχίου (ΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Πανεπιστήμιο A. Edison State College των Ηνωμένων Πολιτειών και Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Maastricht School of Management της Ολλανδίας. Είναι επίσης απόφοιτος της Ανώτατης Σχολής για Διεθνές Εμπόριο από το Πανεπιστήμιο Οικονομικών της Βιέννης και κατέχει πιστοποιητικό του C.A.M. Foundation-UK το οποίο είναι αγγλικό επαγγελματικό σώμα στο τομέα της επικοινωνίας, της διαφήμισης και του μάρκετινγκ.

Από το 1987 εργάζεται στην Τράπεζα Κύπρου. Έχοντας εργαστεί σε διάφορες διευθυντικές θέσεις, σήμερα είναι Διευθυντής Επιθεώρησης Τραπεζικών Εργασιών ολόκληρου του συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου.

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου (ΕΤΥΚ), και Βοηθός Γραμματέας του Ταμείου Προνοίας Τραπεζικών Υπαλλήλων Κύπρου. Είναι επίσης μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Λεβέντειου Δημοτικού Μουσείου.

Από το 2005 είναι Αντιπρόεδρος του Σωματείου Μαραθωνοδρόμος Φειδιππίδης, το οποίο ασχολείται με άτομα με ειδικές ικανότητες.

Από το 2008, είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λευκωσίας, ενώ το 2023 εξελέγη στη θέση του Αντιδήμαρχου Λευκωσίας. Διατέλεσε, μεταξύ άλλων, μέλος της Επιτροπής Προσφορών και της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων. Είναι Αναπληρωτής Πρόεδρος της Επιτροπής Προσωπικού του Δήμου Λευκωσίας, καθώς και μέλος της τριμελούς Επιτροπής Εργατών και της Διαχειριστικής Επιτροπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα