Υποβιβασμός για Χέρτα, ελπίζει η Σάλκε

Ένα γκολ της Μπόχουμ στις καθυστερήσεις υπέγραψε τον υποβιβασμό της Χέρτα Βερολίνου, μετά από 11 χρόνια στην Bundesliga.

• Το πέναλτι του Μίλετιτς και το γκολ του Γκομίς! (pics)

Ήταν ο πιο σκληρός τρόπος. Εντός έδρας, σε γεμάτο γήπεδο. Με γκολ του αντιπάλου στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο χειρότερος τρόπος

για να υποβιβαστείς.

• Μουρίνιο: Η... σπόντα των 7 εκατ. σε Σίτι και Γκουαρδικόλα!

Εδώ και χρόνια το πρότζεκτ που λέγεται Χέρτα Βερολίνου λειτουργεί με τον πιο αντιποδοσφαιρικό τρόπο, με δεκάδες πεταμένα εκατομμύρια σε άχρηστες μεταγραφές και συνεχείς αλλαγές προπονητών. Αυτή την φορά, δεν την γλίτωσε.

Μία κεφαλιά του Σλότερμπεκ στο 94ο λεπτό υπέγραψε το 1-1 για την Μπόχουμ μέσα στο Βερολίνο και έστειλε οριστικά την Χέρτα στην Τσβάιτελιγκα για πρώτη φορά μετά το 2012. 

Αυτή που εξακολουθεί να ελπίζει είναι η Σάλκε, που χάρη σε γκολ του Πόλτερ λίγο πριν το τέλος πήρε το 2-2 από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και εξακολουθεί να έχει το κεφάλι πάνω από το νερό.

Σε ό,τι αφορά το τελευταίο εισιτήριο για το Champions League, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική, αφού η εκτός έδρας ήττα της Ουνιόν Βερολίνου στην έδρα της Χόφενχαϊμ (4-2), σημαίνει ότι θέλει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την ισόβαθμη Φράιμπουργκ για να πάρει την τέταρτη θέση.

sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα