Υπ.Παιδείας:Επικοινωνία με μαθήτρια/γονείς–"Απ’ τους καλύτερους μας Δ/ντες"

Επικοινωνία τόσο με τη μαθήτρια που εκδιώχθηκε απ’ το σχολείο της λόγω του ότι φορούσε μαντήλα όσο και με τους γονείς της θα έχει σήμερα ο Υπουργός Παιδείας.

Αυτό ανέφερε ο ίδιος σε δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο το πρωί του Σαββάτου. Ο κ.Χαμπιαούρης δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο να βρεθεί στο συγκεκριμένο σχολείο το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να συνομιλήσει με γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές. Χαρακτήρισε ως καταδικαστέα τη συμπεριφορά ενώ πρόσθεσε ότι ο εν λόγω

Διευθυντής είναι «ένας απ’ τους καλύτερους».

Ο Υπουργός είπε ότι αναμένει τα συμπεράσματα της έρευνας και αν προκύπτουν ευθύνες θα αποδοθούν.

Υπενθυμίζεται ότι σε δηλώσεις του στο SigmaLive χθες ο ίδιος ο Διευθυντής υπεραμύνθηκε της πράξης του. Μιλώντας στο SigmaLive, ο κύριος Λοίζος Σέπος, ανέφερε πως ακολούθησε τους Κανονισμούς των σχολικών μονάδων.

«Στους κανονισμούς αναγράφεται ξεκάθαρα πως δεν πρέπει οι μαθητές να εισέρχονται στα σχολεία, με καλυμμένο το πρόσωπο και αυτός ο κανονισμός ισχύει και τον χειμώνα όταν οι μαθητές φοράνε καπέλα. Γιατί να υπάρξει εξαίρεση στον κανόνα», είπε.  «Τα σχολεία δεν μεγαλώνουν Ταλιμπαν. Είναι τιμή μας που δεχόμαστε τους αλλόθρησκους αλλά πρέπει να σέβονται τους κανόνες. Αν το δούμε πολιτικά, αυτοί που τους έδιωξαν από την χώρα τους είναι αυτοί που φοράνε μαντήλα», είπε μεταξύ άλλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα