Ζήτημα... τιμής για τη Σπόρτινγκ ο Τάμαρι

Δύο εβδομάδες μετά την παρέλευση της προθεσμίας που είχε πάρει από τη διοίκηση για να απαντήσει στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους ο Μούσα αλ Τάμαρι εξακολουθεί να μην έχει τοποθετηθεί για το μέλλον του.

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς ενδιαφέρεται για τον 23χρονο άσο, αλλά «παίζει» με τον χρόνο, προκειμένου να ρίξει την αποζημίωση όσο πιο χαμηλά γίνεται, ενώ στο  κόλπο φαίνεται πως μπαίνει γερά η Σπόρτινγκ.

Ο σύλλογος της Λισαβόνας ολοκληρώνει μια απογοητευτική

σεζόν, η οποία την βρίσκει δίχως τίτλο, στο -20 από την πρωταθλήτρια Πόρτο και εκτός Τσάμπιονς Λιγκ, αφού βλέπει την πλάτη και της Μπενφίκα.

Ακριβώς γι' αυτό το λόγο τα «λιοντάρια» σχεδιάζουν δυναμικό μπάσιμο στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση του ρόστερ τους και, όπως αποκαλύπτουν σημερινά δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, στην κορυφή της λίστας τους είναι ο τερματοφύλακας της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντόνιο Αντάν, και ο Ιορδανός μεσοεπιθετικός του ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με την A BOLA για τον πρώτο απομένουν μόνον οι υπογραφές στα συμβόλαια, ενώ για τον Τάμαρι γίνεται λόγος πως υπό τις περιστάσεις αποτελεί ζήτημα τιμής η απόκτησή του, αφού ο εγχώριος ανταγωνισμός ενισχύεται και η Σπόρτινγκ πρέπει να αντιδράσει, προκειμένου να μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. 

Keywords
Τυχαία Θέματα