60.000 άνθρωποι και 128.000 ευρώ στο χριστουγεννιάτικο bazaar βιβλίου του BHMA FM

Για το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του δήμου Αθηναίων

Συγκλονιστική ήταν και φέτος η συμμετοχή των πολιτών στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Βιβλίου, που διοργάνωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός «Βήμα FM», στο γυμναστήριο «Φωκιανός» από τις 12 έως 15 Δεκεμβρίου.

Το ποσό που συγκεντρώθηκε από την πώληση βιβλίων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη ανήλθε στις 128.000 ευρώ και θα διατεθεί για τη στήριξη του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης

του δήμου Αθηναίων.

«Ο ραδιοφωνικός σταθμός «Βήμα FM» και ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη αναδεικνύονται στην πράξη ως ο πιο σταθερός και βασικός υποστηρικτής του Κέντρου Υποδοχής και Αλληλεγγύης» τονίζει σε δήλωσή του ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, και προσθέτει: «Οι δικοί μας έπαινοι και ευχαριστίες δεν έχουν τόση αξία, όσο μεγάλη σημασία έχει για τους περίπου 1.400 ανθρώπους που καθημερινά στηρίζονται από τα συσσίτια του δήμου Αθηναίων, ότι το ποσό αυτό μεταφράζεται σε περίπου 90.000 μερίδες σίτισης».

Η συγκέντρωση του μεγάλο αυτού ποσού συνοδεύτηκε από τη μαζική συμμετοχή των πολιτών, που σύμφωνα με τους διοργανωτές, τις τέσσερις ημέρες λειτουργίας, πλησίασε τις 60.000 κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα