Athens Fringe Live 2013

Λίγες μέρες απομένουν για τη λήξη των αιτήσεων συμμετοχής

To δημιουργικό πανηγύρι του Fringe ανοίγει την πόρτα του για 5η συνεχή χρονιά. Από 1η Ιουνίου και για 30 μέρες, το Live δίνει βήμα σε καλλιτέχνες και ομάδες κοινωνικής δράσης για να παρουσιάσουν το έργο τους, να ανταλλάξουν ιδέες και να διοχετεύσουν τη δημιουργικότητά τους σε παρεμβατικές ενέργειες που θα ανατρέψουν και θα εμπνεύσουν την καθημερινότητα

της πόλης.

To Fringe Live αποτελεί το κυρίαρχο πεδίο έκφρασης, δράσης και συγκέντρωσης του κοινωνικού δικτύου Athens Fringe Network. Το δίκτυο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου φέρνει σε επαφή καλλιτέχνες, φορείς και ακτιβιστές. Λειτουργεί σαν ένας ζωντανός συνεκτικός ιστός ανάμεσα στους δημιουργικούς πυρήνες της πόλης, ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν, να συνεργαστούν, να δράσουν.

Η πρωτοποριακή οργάνωση είναι ανοιχτή σε όλους όσοι νιώθουν την ανάγκη να συνομιλήσουν με το κοινό και την πόλη και να συμβάλλουν δυναμικά με το σύνθημα «η Αθηνά μας ανήκει!» .

Το πρόγραμμα του Live περιλαμβάνει παραστάσεις, μουσικά lives, εκθέσεις, παρουσιάσεις, installations, προβολές, παρεμβάσεις, δράσεις, εκπαιδευτικά προγράμματα, διαλέξεις, σεμινάρια, παιδικά θεάματα και event στο Fringe Bus. Στο Fringe Agency Fair την 1η Ιουνίου, οι μεγαλύτεροι πολιτιστικοί φορείς θα συναντηθούν ατομικά με τους καλλιτέχνες για να τους παρουσιάσουν τη δουλειά τους και στο Fringe Round Table στις 2 Ιουνίου θα συζητηθούν δημιουργικές ιδέες και δράσεις γύρω από το θέμα «Παλιά Πόλη – Νέα Πόλη». Ανάμεσα στα έργα που θα παρουσιαστούν στο Fringe, κάποια θα επιλεχθούν για να παρουσιαστούν στο εξωτερικό στο πλαίσιο του Fine Young Greeks project.

Keywords
Τυχαία Θέματα