Game over

Ας ξεκινήσουμε μιλώντας για τις συμπτώσεις της ζωής! Αυτά τα… αναπάντεχα που έρχονται και δεν τα περιμένεις καθόλου! Θα μεταφερθούμε στο σκηνικό με τα πρωινά ψυχαγωγικά. So, κάντε hear μαγικό!

Αντανακλαστικά
Εκεί που ξεκίνησαν με ισοπαλίες και μικρές διαφορές, που δεν τις περίμενες μιας και το δίδυμο Λιάγκα – Σκορδά έχει συνηθίσει να σαρώνει, ξάφνου… μετά από τις τηλεθεάσεις των πρώτων ημερών που δεν έβγαζαν πανηγυρικό νικητή, σκάει δημοσίευμα για εγκυμοσύνη! Ω! Θαύμα, θαύμα! Miracle!

Τυχαίο;
Και εκεί κάπου, χάθηκε και το παιχνίδι για Κωστόπουλο! Game

over guys! Με αυτά, δεν παίζουμε! Με το που βγήκε το περιοδικό (του Ant1 ε; όχι όποιο και όποιο) και έκανε λόγο για φήμες εγκυμοσύνης της Σκορδά, η ψαλίδα έκτοτε άνοιξε διάπλατα! Όχι, παίζουμε!

Ουάου
Βρε ξέρετε τι εστί pregnancy; Το βιώνουμε προσωπικά αυτό τον καιρό και είναι σοκ το πώς η κοινωνία έλκεται στο γεγονός! Το φανταζόμασταν δηλ. αλλά και πάλι δεν πήγαινε ο νους σου! Σε κοιτάνε και ασχολούνται μαζί σου ακόμα και οι πέτρες! Περπατάς τούρλα και γυρνάει το πεζοδρόμιο να σε χαζέψει! Μιλάμε για απιστεύτου ενδιαφέρον που δείχνει η society γύρω σου!

As simple as that
Ε, κάντε το εικόνα τώρα όλο αυτό, στην τηλεόραση. Σφαγή! Δεν υπάρχει περίπτωση τώρα που έσκασε μύτη εγκυμοσύνη, να υψώσει κεφάλι η ομάδα του Mega! Θα περάσουμε το διάστημα, με «είναι ή δεν είναι», «φουσκώνει η κοιλίτσα» και όλες οι χαριτωμενιές, μετά η περίοδος της τούρλας και… καλό καλοκαίρι! Απλά πράγματα!

Είδωλο
Στο κάτω κάτω, η Σκορδά δεν έχει κρύψει ποτέ ότι θαυμάζει παράδειγμα Ελένης Μενεγάκη. Που σημαίνει, μεταξύ άλλων, όλες οι εγκυμοσύνες, φάτσα κάρτα στην πρωινή ζώνη! Καλή σεζόν!

Αξιοσημείωτο
Κλείνοντας το θέμα αξίζει να αναφέρουμε σχόλιο που έκανε η Μπαλατσινού όταν συζητούσαν το δημοσίευμα του «OK» και τη ρώτησε πανελίστας τους, για το αν η ίδια ήταν στην θέση της Φαίης, αν θα αισθανόταν προδομένη (στην κοσμάρα του κι αυτός) δεδομένου ότι ανήκουν στον ίδιο Όμιλο.

Breaking news
«Εγώ δεν θα το έλεγα σε κανέναν, θα το ήξερα εγώ, ο άντρας μου και η μαμά μου ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να δημοσιευθεί» απάντησε ορθά κοφτά η presenter του Mega… Jesus Christ υπάρχει κι αυτή η εναλλακτική; (θα αναρωτιόταν αν την άκουγε η Σκορδά απέναντι!)

Για όνομα
Άσχετο. Κλείνουμε με Χριστίνα Λαμπίρη. Την κάναμε watch σε μία συνέντευξη που έπαιρνε στην εκπομπή της στον Σκάι, από τον ηθοποιό Μπουρδούμη. Κάποια στιγμή αυτός της λέει για μία αδερφή που έχει στην Κολομβία από άλλο γάμο του πατέρα του και αναφέρει το σκηνικό να λέει το όνομα της που είναι Παναγιώτα Ρομέρο Μπουρδούμης… Με διάθεση να αφηγηθεί και περισσότερο story!

Και μετά περιμένει και νούμερα
Ε, της presenter καθόλου ενδιαφέρουσα δεν της φάνηκε μία ιστορία από τη μακρινή χώρα… και γύρισε το θέμα, πού βρε guys μου; Αν έχει το θεό της! Στο τι πιστεύει για τους συναδέλφους του που μιλάνε για διεθνή καριέρα και τη γνώμη του για τα τούρκικα! Δώσε της κλισέ και πάρτης την ψυχή τούτης! Δεν χαμπαριάζει το nothing άλλο!

Αυτά! Αμπάχα μπούχα και have a nice Σαββατοκύριακο!
(και το volume μην ξεχνιόμαστε!)

Γιώτα Δημητρακοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα