Mega… φινάλε με Μέσι!

Το θυμάστε το διαφημιστικό του Mega, «Ο μεγάλος αγώνας, στη μεγάλη ομάδα, στο μεγάλο κανάλι»; Ε, όσοι το είδατε το είδατε, αφού πλέον μπαίνει στο τηλεοπτικό χρονοντούλαπο (sic). Και αυτό διότι από αύριο δεν θα ισχύει τίποτα ή σχεδόν τίποτα από ό,τι διαφήμιζε το κανάλι των εκδοτών. Και εξηγούμαστε: μεγάλος αγώνας ποδοσφαίρου δεν θα υπάρχει του χρόνου, αφού σήμερα το βράδυ είναι το τελευταίο μεγάλο παιχνίδι που μεταδίδεται στο πλαίσιο του Champions league

μεταξύ Μπάρτσα και Τσέλσι. Μια διοργάνωση που κατηγόρησε η διοίκηση του σταθμού, ως μέρος του οικονομικού προβλήματος που αντιμετωπίζει η εταιρία. Πάντως ανεξάρτητα από αυτό – μιας και όλα πλέον αποτελούν παρελθόν, ο μεγάλος τελικός θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ και τη NOVA.

Έτσι μεγάλη ομάδα δεν θα υπάρχει, αφού ακολουθώντας το προϊόν δεν έλαβε… πιστοποιητικό συμμετοχής στο μεγάλο πρωτάθλημα ελλείψει χρημάτων, με αποτέλεσμα να οδεύει στη Β’ Εθνική! Τώρα ως προς το εάν θα παραμείνει στα επίπεδα που συνηθίσαμε το κανάλι τα προηγούμενα χρόνια, θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από τις αποφάσεις των εκδοτών, οι οποίες θα είναι ορατές από τη νέα σεζόν που ξεκινάει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Το Champions league λοιπόν κάνει φινάλε το βράδυ από τη Βαρκελώνη και θα σηματοδοτήσει την ολοκλήρωση της συνεργασίας του καναλιού με τους δύο δημοσιογράφους – περιγραφής, Χρήστο Σωτηρακόπουλο και Αλέξη Σπυρόπουλο, δεδομένου ότι ο πρώτος είναι ήδη γνωστό στη δημοσιογραφική πιάτσα ότι θα αποχωρήσει από το κανάλι, ενώ ο δεύτερος είναι ήδη στην πλατφόρμα του ΟΤΕ. Με το πρόβλημα πλέον να εστιάζεται στους υπόλοιπους συναδέλφους, καθώς το αθλητικό τμήμα του καναλιού οδεύει προς συρρίκνωση. Αφού το μοναδικό αθλητικό προϊόν του Mega είναι οι αγώνες της Εθνικής ομάδας που θα δώσει 10 παιχνίδια έως τον Δεκέμβριο του 2013 και ευτυχώς θα διασωθούν 8 έως 10 συνάδελφοι. Έως ότου ξεκινήσει νέο προγκρόμ!

Keywords
Τυχαία Θέματα