Mega και Ant1 κλέβουν τις εντυπώσεις

Τις πρώτες εντυπώσεις από τις τηλεοπτικές βραδιές των καναλιών κλέβει με άνεση το Mega τόσο με τους δοκιμασμένους και γνωστούς δημοσιογράφους του αλλά και με το πολυτελές και υπερμέγεθες στούντιο.

Σε αντίθεση με το Σκάι για παράδειγμα που οι παρουσιαστές αλλά και οι καλεσμένοι μοιάζουν να έχουν μαζευτεί σε ένα τσουρούτικο γραφειάκι, ενώ είναι φανερή και η έλλειψη «χημείας» των Σ. Κοσιώνη και Ν. Ευαγγελάτου.

Δεύτερος στις θετικές εντυπώσεις ακολουθεί από κοντά ο ΑΝΤ1

με ένα επίσης αρκετά μεγάλο στούντιο και τρισδιάστατα γραφικά που φτιάχτηκαν ειδικά για την αποψινή βραδιά, αλλά και με το κύρος που εκπέμπει η Μ. Χούκλη και τις ψύχραιμες αναλύσεις του Στ. Λιαρέλλη.

Η ΝΕΤ στέκεται με αξιοπρέπεια στην κάλυψη της σημερινής κρίσιμης εκλογικής βραδιάς με μόνη παραφωνία ίσως το «αμπιγιέ» σακάκι της Ε. Στάη που είναι ίσως εκτός τόπου αλλά και χρόνου. Αξίζει να σημειωθεί ότι η μοναδική εμφάνιση στελέχους του ΠΑΣΟΚ απόψε έγινε στη ΝΕΤ από τον Θ. Πάγκαλο, αλλά αυτό δεν μετράει και σαν καμιά τρελή επιτυχία του καναλιού καθώς πρόκειται για τη δημόσια τηλεόραση. Και τώρα είναι στο Mega.

Keywords
Τυχαία Θέματα