Αγρια επεισόδια στα επίσημα του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και χωρίς επεισόδια… δύσκολο. Ενώ λοιπόν, πριν από την έναρξη του αγώνα η κατάσταση έστω και με μικροσυμπλοκές ήταν ελεγχόμενη, στην ανάπαυλα έγινε το «μπαμ». Για την ακρίβεια, περίπου 70 οπαδοί του Παναθηναϊκού φορώντας κουκούλες έφυγαν από τις θέσεις τους στο πέταλο του ΟΑΚΑ, πήγαν δίπλα από τα επίσημα και δημιούργησαν

επεισόδια με δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν εκεί. Καρέκλες, ξύλα, σίδερα και διάφορα αντικείμενα εκτοξεύθηκαν προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις οι δύο πλευρές ήρθαν και σε συμπλοκές σώμα με σώμα.

Μάλιστα, από τα καπνογόνα άναψαν και μικρές εστίες φωτιάς στις εξέδρες και πλέον η επανέναρξη του αγώνα σίγουρα θα καθυστερήσει.

Μικροεντάσεις πριν από το ματς…
Και όλα αυτά, όταν πριν από τον αγώνα οι αποστολές των δύο ομάδων έφτασαν στο ΟΑΚΑ χωρίς παρατράγουσ. Η πρώτη σοβαρή ένταση που δημιουργήθηκε στο γήπεδο, σημειώθηκε περίπου 50 λεπτά πριν από τη σέντρα, όταν τα ΜΑΤ προσπάθησαν να μπουν στις θύρες 1 και 35 και ήρθαν σε σύγκρουση με ομάδα φανατικών οπαδών του Παναθηναϊκού που κάθονται στις συγκεκριμένες θύρες.

Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ οι οπαδοί πέταξαν καπνογόνα. Πάντως, από τα… λάφυρα που απέσπασαν οι οπαδοί ήταν μερικά κράνη και ασπίδες της αστυνομίας που στη συνέχεια πετάχτηκαν μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Μικρή ένταση σημειώθηκε και λίγο νωρίτερα, έξω από το ΟΑΚΑ, όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού συνεπλάκησαν με δυνάμεις της Αστυνομίας, στο σημείο του Ολυμπιακού Κέντρου προς το γήπεδο του μπάσκετ, με ρίψεις φωτοβολίδων και κροτίδων, ενώ ένταση δημιουργήθηκε εκ νέου και όταν μια άλλη μερίδα οπαδών επιχείρησε να εισέλθει στο ΟΑΚΑ χωρίς εισιτήριο.

Μάλιστα, σε ορισμένα σημεία η ένταση πήγε να ξεφύγει και τότε η αστυνομία έκανε χρήση χημικών, ενώ υπήρξαν και συγκρούσεις σώμα με σώμα με την αστυνομία να επιβεβαιώνει ότι υπάρχουν ελαφρά τραυματίες αστυνομικοί.
Πηγή in.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα