Άγριο ξύλο κάθε βράδυ στο Βαρουφάκη

…παιδική χαρά η Ρήγα μπροστά στον Μπάμπη – Τελικά μόνο στο Ράπτη έκανε τον νταή

Είναι προφανές ότι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έχει πάρει κατ’ αποκοπή την υπόθεση της απαξίωσης του Βαρουφάκη και κάθε βράδυ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ τον «στολίζει» δεόντως!

Βασικά του ρίχνει πολύ ξύλο και μάλιστα το ευχαριστιέται, αφού με «σαδιστικό» τρόπο διανθίζει πλέον το σχόλιό του, με τσιτάτα γνωστών ανδρών… για να αποδείξει τον αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα του πρώην υπουργού. Δεν είναι και δύσκολο βέβαια…

Έτσι

εχθές το βράδυ επιστράτευσε ακόμη και τον Λένιν και συγκεκριμένα τη φράση του «Το ότι διώξαμε την μαϊμού από τον σβέρκο μας, δεν σημαίνει ότι έφυγε και το τσίρκο», αλλά και τον αμερικανό ηθοποιό Will Rogers που είχε πει, «Ποτέ μην αφήσεις να πάει χαμένη μια καλή ευκαιρία να βγάλεις τον σκασμό»!

Πάντως το ενδιαφέρον, πέρα από τις ευφάνταστες δημοσιογραφικές χαριτωμενιές… είναι ο πυρήνας του βασικού επιχειρήματος του Μπάμπη Παπαδημητρίου, εναντίον του Βαρουφάκη, που καθημερινά ασπάζεται όλο και περισσότερος κόσμος… δηλαδή ότι το «φαινόμενο» πλέον μπορεί να εξηγηθεί μόνο με όρους ψυχιατρικής και όχι πολιτικής! Για αυτό και η μόνιμη επωδός του δημοσιογράφου ή πιο σωστά η προτροπή του – κάθε βράδυ, είναι να τον κοιτάξει κάποιος ψυχίατρος! Ωστόσο, το ανησυχητικό δεν είναι η στάση του δημοσιογράφου, αλλά του πρώην υπουργού που δεν αντιδρά στις προσβολές (μόνο στον Χρήστο Ράπτη έκανε τον νταή, όπως αποκάλυψε ο Γ. Παπαχρήστος στα ΝΕΑ)… Με αποτέλεσμα να δικαιώνεται ο δημοσιογράφος και το σημαντικότερο να εδραιώνεται η πεποίθηση στους πολίτες ότι πρόκειται για αλλοπρόσαλλη προσωπικότητα!

The post Άγριο ξύλο κάθε βράδυ στο Βαρουφάκη appeared first on Enimerosi24.

Keywords
Τυχαία Θέματα